Bag om det nye album fra Ida Wenøe

"Ud og ind af Træden møllen"

Ida Wenøe og hendes Silver Cords har netop givet et par releasekoncerert for Wenøes ny album ” The Things We Don´t Know Yet “.

Kurt Baagøe var til stede ved den koncert, der fandt sted i Træden Forsamlingshus. Træden er den landsby, små 15 kilometer nordvest for Horsens, hvorfra Ida Wenøes verden går, og hendes forældre bor lige ved siden af forsamlingshuset, der naturligvis var fyldt til releasekoncerten.

Om oplevelsen fortæller Baagøe “Ida Wenøe & the Silver Cords spillede hele det ny album igennem , og det var lige det, der skulle være til for at åbne albummet helt op for mig…det hjalp osse at få albummet og ikke mindst bookletten med sangteksterne i hånden, så jeg nu uden tøven kan erklære min kærlighed og glæde ved Ida Wenøes dejligt anderledes måde at synge på, samt til de ny sange.”

I podcasten, du kan lytte på linket herunder, får du en god del af “A Place So Full Of Splendour” samt Ida Wenøe i et interviewklip, hvor hun fortæller om, hvordan hun allerede som 12-13-årig i Træden begyndte at skrive sange.

Leave a Replay

  • Få en banner via “Fællesskabet Side 33”

  • Følg os her

    Vil du være en del af ”SIDE 33"?

    Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.

    Scroll til toppen

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.