Godt nyt fra Alex Nyborg Madsen

”Solo i gode venners lag”

Fotograf: Christian Friis

De fleste kender stemmen fra radioen, hvor han har været et elsket fyrtårn som radiovært hos DR i en menneskealder. Selvom han stadig er evig nysgerrig på en bredside af musik som få, er han senest rykket over på den noget mindre profilerede DR P5. Det ikke det klogeste DR har gjort.

Musikalsk har hans tid på DR gjort at hans egen karriere har været trukket til i baggrunden, idet ingen jo skal kunne beskylde DR for at favorisere egne medarbejdere. De bliver jo også beskyldt for så meget i forvejen. Men Alex Nyborg Madsen har rent faktisk sat fine musikalske fingeraftryk i band som Witch Cross, Harlot og Savage Affair, ligesom han momentvis har optrådt i eget navn på f.eks. soundtrack til Sebastians “”Pippi” og til satireserien “H*A*S*H”julekalenderen – og på jule albummet “Rock it at christmas”.

Men ansættelsen hos DR altså desværre kostet meget oplagt radio airplay -også for hans seneste vellykkede projekt – bandet SING SING SING, som han i de senere år har udgivet flere fremragende album sammen med – og jævnligt har turneret land og rige rundt med – senest på en juletur sidste år – hvor han og det gode selskab af Ivan Pedersen, Sasha Dupont, Lonnie Kjer og Søren Jacobsen nok engang bjergtog en stort og begejstret publikum. Heldigvis er de til efteråret de på landevejen igen med “A Good Night Out” tour.

Men alt imens tager Alex Nyborg Madsen sine første skridt på solo vejen. Første lækre inderside aflevering er en fortolkning af det fine amerkanske band Dawes sang ”All your favorite bands” – skabt samme med A Circle of Friends., der består af :

Julie Krogsbøll – Violin og Kor
Emil Meinild – Akustisk Guitar
Thea Damgaard – Kontrabas og Kor
Asger Søgaard Hajslund – El-guitar og kor

Marc Cohn (se øverste foto fra Tønder Festival 2017 ) kunne åbenbart ikke lige den dag!

Vi vil her på Side 33 naturligvis også følge op på de næste skridt i det der tegner som noget der kunne blive en ganske spændende solo karriere.

Lyt foreløbig til singlen her :

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.