Keminova Cowboys har 10 nye numre klar

"SIDE 33 var med på sidelinjen til selve tilblivelsen"

Fotograf: Sanne Grothe Wiwe

Var i Salling i weekenden, ikke dét på Århus´strøg med rooftop, men Salling, halvøen med Cirkusfabrik og Keminova Cowboys on the loose.

Det var i bedste og bogstaveligste forstand et værre cirkus, da jyde-urban-kollektivet Keminova Cowboys i weekenden indspillede materialet til Keminova Cowboys vol. 2.

Det med cirkusset handler om, at bands´ene Sonja Hald, Ulvetimen, Hverdagens Helte, Telestjernen og sangerinden Michelle Birkballe og et par løsgående musikere, fredag mødtes i Cirkusfabrikken, på Salling-halvøen nord for Skive og indspillede og sang på kryds og tværs, til alle medbragte og i farten skrevne sange var færdige i deres grundforme, og nu skal mixes og dubbes.

Side 33 stødte til det gode selskab, lørdag eftermiddag og fulgte på tætteste hold den Keminova Cowboys-plade, der nok kommer til at hedde noget i retning af Cirkus Danmark og som nok udkommer sent i år eller nok nærmere i første halvdel af 2020.

Den korte podcast her er med Telestjernen – Rasmus Mørup Johansen – der, udover at få indsunget sine egne to sange til Cirkus Danmark, havde taget tovholder-rollen på sig.

Leave a Replay

  • Få en banner via “Fællesskabet Side 33”

  • Følg os her

    Vil du være en del af ”SIDE 33"?

    Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.

    Scroll til toppen

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.