Keminova Cowboys har 10 nye numre klar

"SIDE 33 var med på sidelinjen til selve tilblivelsen"

Fotograf: Sanne Grothe Wiwe

Var i Salling i weekenden, ikke dét på Århus´strøg med rooftop, men Salling, halvøen med Cirkusfabrik og Keminova Cowboys on the loose.

Det var i bedste og bogstaveligste forstand et værre cirkus, da jyde-urban-kollektivet Keminova Cowboys i weekenden indspillede materialet til Keminova Cowboys vol. 2.

Det med cirkusset handler om, at bands´ene Sonja Hald, Ulvetimen, Hverdagens Helte, Telestjernen og sangerinden Michelle Birkballe og et par løsgående musikere, fredag mødtes i Cirkusfabrikken, på Salling-halvøen nord for Skive og indspillede og sang på kryds og tværs, til alle medbragte og i farten skrevne sange var færdige i deres grundforme, og nu skal mixes og dubbes.

Side 33 stødte til det gode selskab, lørdag eftermiddag og fulgte på tætteste hold den Keminova Cowboys-plade, der nok kommer til at hedde noget i retning af Cirkus Danmark og som nok udkommer sent i år eller nok nærmere i første halvdel af 2020.

Den korte podcast her er med Telestjernen – Rasmus Mørup Johansen – der, udover at få indsunget sine egne to sange til Cirkus Danmark, havde taget tovholder-rollen på sig.

Leave a Replay

  • Få en banner via “Fællesskabet Side 33”

  • Følg os her

    Vil du være en del af ”SIDE 33"?

    Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.