1/4 million seere så med på førstedagen af rockfestival

405A9144

Fotograf: Maria Fremming (arkiv foto)

"Forrygende start for Nordic Noise 2020 Streaming For Vengeance"

Skal vi ikke bare fastslå en gang for alle at Neil Young’s mantra ”Hey hey my my – rock’n roll will never die” er en af vor tilværelses ægte sandheder.

Mere dokumentation kom i går da førstedagen af online festivalen ”Nordic Noise 2020: Streaming For Vengeance” – løb over skærmen med fire danske band Boys From Heaven, Killing, Chronicle og AnoxiA, – alle band som ikke ligefrem normalt står med den største typografi – om overhovedet – når festivalprogrammer sammensættes rundt omkring.

Alligevel trak de fire koncerter omkring en kvart million seere! Jeg har ikke set tal i den størrelsesorden for danske kunstnere overhovedet i denne Corana tid før – ikke engang tæt på. Ganske enkelt imponerende. Et seertal, der er baseret på en god europæisk dækningsaftale med forskellige samarbejdspartnere – se nedenfor.

Responsen var både overvældende og positiv – med mere end 2000 kommentarer fra hele verden. Det påkalder i det grad respekt og ikke mindst håb for fremtiden – og nytænkning omkring LIVE streaming – også efter COVID-19. Musikken taler igen sit eget sprog – med lidt hjælp af ildsjæle som Target Group. Der er mere end en grund til at lytte – det sir’ sig selv, som dagens fødselar C.V. Jørgensen, jo nok ville have sagt.

I aften står den stå på koncerter fra endnu fire danske band – og lur mig om ikke den pakke med I’LL BE DAMNED, Black Oak County, Freddy And The Phantoms og Justify Rebellion kan slå gårsdagens seertal.


PAS PÅ NET SVINDLERNE!

På baggrund af gårsdagens erfaringer er der i øvrigt et OBS fra bagmand Michael H. Andersen fra Target Group i forhold til at være opmærksom på at svindlere forsøger at narre penge ud af folk, han udtaler:

”Se med fra kl. 18.30 i aften på Nordic Noise, hvor Justify Rebellion, Black Oak County, Freddy And The Phantoms og I’LL BE DAMNED optræder – og VÆR OBS på alle de falske links der er i omløb, hvor der opfordres til betaling og udlevering af kortoplysninger. Brug din sunde fornuft. Vi laver en gratis live-stream festival, hvor donationer er velkomne og det er kun det live-stream der findes på vores site der er officielt. Vi gør hvad vi kan for at fjerne alt spam og falske links, men det er svært at følge med, når man har valgt at lave en live-stream festival der dækkes internationalt på Facebook. Det er én af mange lektier vi har lært indtil nu, men sådan er det at være first mover”

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.