HVEM ER VI?

Side 33 – ”musik i ørehøjde” er et musikmedie, der er ejet og skabt af Mads Kornum.

Siden er lavet, som en naturlig videreudvikling af onlinemagasinet og Facebooksiden 33Plus, der blev drevet på 100 % frivillig arbejdskraft i perioden 2015-2019.

I en tid, hvor begrebet public service er presset – ikke mindst hvad angår seriøs dækning af musikstoffet – har vi kastet alt vores vågne fritid og ressourcer ind på at skabe et nyt samlende musikalsk univers – en bredside til os alle!

Vores formål er at sikre en favnende formidling af nyheder og oplevelser med musik. Uden kassetænkning og unødig skelen til tidens trends og tendenser – eller til musikernes alder, køn, baggrund eller tilhørsforhold. .

Det primære fokus vil dog være rettet mod den rytmiske musik og den danske musikscene.

Musik er en livseliksir – og evner når den er bedst at samle folk på tværs af alder, køn og nationalitet – og derfor skal den også formidles med ære og respekt på skrift.

Vi har ikke en indeklemt hang til at skulle nørde eller dyrke nicher – men vil mest af alt være det filter, der sikrer at begejstring for musik deles, og at så mange nysgerrige læsere og lyttere som muligt opdager en større del af den store masse, der eksisterer af anbefalelsesværdigt musik.

Vi vil de faktiske nyheder fremfor fake news. Vi vil bredt nyt frem for breaking news – og vi vil hellere være med til at starte hitstorme end puste til shitstorme. Kort sagt være et seriøst formidlende medie – der er båret af nysgerrighed, passion, viden og indsigt.

Udover Mads Kornum – som chefredaktør og primær skribent – skabes Side 33 ved hjælp af frivillige bidrag fra forskellige fotografer og skribent -aktuelt fotograf/reporter Maria Fremmingreporter Belinda Hildebrandt, fotograf Henrik Hildebrandt, forfatter/radiovært m.v Thomas Vilhelm, fotograf Brian Selander – og med ad hoc bidrag fra fotograf Anne Haldager, fotograf Steen Madsen,  journalist Claus Vittus, journalist Kurt Baagø, reporter Lars R. Knudsen, kulturaktivist Anders Kristensen, fotograf Sven Levandowskyfotograf Madeleine Glindorf, fotograf Poul Erik Pedersen, fotograf/reporter Jørgen Henrik Nielsen, fotograf Thomas Rungstrøm, fotograf Caroline Gottliebfotograf Helle Arensbak, fotograf Claus Munk Christensen, journalist Jakob Lambertsen og journalist og forfatter mv. Per Wium.
 
Mener du at kunne bidrage til at løfte og udvikle Side 33 – enten med at levere indhold og/eller fotos, eller med hjælp til et stærkere økonomisk fundament – så hører vi meget gerne nærmere fra dig på kontakt@side33.dk.
Den andra bieffekten av Levitra för erektil dysfunktion är en minskning av din sexlust och uthållighet. Detta kan till och med påverka din förmåga att bli gravid. Om du har haft en sexuellt överförbar sjukdom eller är sexuellt aktiv, ska du inte ta detta läkemedel. Det har visat sig att vissa män blir impotenta när de tar detta läkemedel. Om du tar Levitra har det rapporterats om högt blodtryck. Ditt blodtryck testas vanligtvis på ett sjukhus före och under din första menstruation eftersom det är en vanlig biverkning. En annan varning om att ta detta läkemedel är att det har förekommit fall av vissa människor som har hjärtattacker när de tog Levitra. Anledningen till att detta händer är att det kan få ditt hjärta att arbeta hårdare för att pumpa blod genom hela kroppen. Du kan sluta få en stroke, vilket är potentiellt livshotande. Se till att du rådgör med din läkare innan du tar denna typ av läkemedel. Du bör också veta att många ED-piller har varit kända för att ge negativa biverkningar, inklusive sexuella problem, nervositet och depression. Dessa biverkningar kan till och med leda till missbruk beroende på hur lång tid personen tar detta läkemedel.

HVEM STØTTER OS?

“Fællesskabet Side 33” rummer mulighed for både en privat og erhvervsmæssigt relation, og økonomisk støtte .

Se nærmere under punktet “Om os”.

STØT OS – bliv medlem af "Fællesskabet SIDE 33"

- Der er fordele ved at have noget fælles på spil!

Side 33 er en 100 % uafhængig musik side, der er drevet på privat grundlag.

Vores eksistens og udvikling vil være betinget af at der også er et økonomisk grundlag for at kunne bruge så megen tid og ressourcer som muligt på projektet.  Vi er derfor afhængige af mærkbar støtte fra både private, interessenter og samarbejdspartnere i erhvervslivet.

Samtidig har vi en stor interesse i at skabe et givende fællesskab for nysgerrige mennesker, der ved at musik i bred forstand er godt for det der er oppe i vores hoveder. 

Derfor har vi lavet ”Fællesskabet SIDE 33”. Som privatperson er du med hvis du betaler enten kr. 33 pr. mdr. eller kr. 333 om året. Derved er du med til at sikre, at SIDE 33 kan fortsætte, vokse og udvikle sig til generel gavn for dansk musikformidling.   

Ønsker du at blive erhvervspartner, bidragsyder eller sponsor kan vi tilbyde forskellige og individuelle aftaler – f.eks. en webside reklame til 33 kr. pr dag eller kr. 500 pr. mdr.   


Se handelsbetingelserne
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.