11 siders nyhedsbrev til “Fællesskabet Side 33” er ude nu

Fotograf: Mads Kornum

"Nyt album ude fra The Allman Betts band - se video her"

I sidste uge sendte vi vores første månedlige nyhedsbrev ud til medlemmerne af “Fællesskabet Side 33”. Et af de tilbagevendende punkter i nyhedsbrevet bliver “Redaktionens begejstringsbarometer”. I hvert nyhedsbrev stiller vi redaktionen – pt. Kurt Baagø og Mads Kornum samt en samarbejdspartner – 3 simple spørgsmål – der gerne skulle afspejle, hvordan livet på øregangene er hos dem lige her og nu.

Spørgsmålene lyder :

1. Hvad har været månedens musikalske højdepunkt for dig?

2. Hvilke to album får dit musikhjerte til at banke lidt ekstra for tiden?

3. Hvilket to numre har du lidt svært ved at give slip på i øjeblikket?

og chefredaktør Mads Kornum afgav disse svar :

1. Helhedsindtrykket fra den første ”Kun For Forrykte Festival”, der blev holdt i Stubbekøbing i dagene 07-08.0619. Vidt forskellige mennesker mødtes – og fed fred, kærlighed, og fed musik opstod. Der er allerede sat kryds ved næste års festival.

2. Debutalbummet fra The Allman Betts Band dokumenterer, at de har mere end gode genér at have det hele i – og så der Jakobsen, der synger sig for vildt ud på det kommende ”Friværdi” album. Ånden fra Dissing/Holst er blandet med et ægte spillemandstalent, og med dygtige musikalske venner ender det som en cocktail, der smager af meget mere!

3. Den nye single ”Go with Your Heart Open” fra The Victim er både så baskende inderlig og iørefaldende, at den med garanti var blevet et verdenshit, hvis afsenderen havde heddet Ed Sheeran, og så skinner solen bare lidt ekstra når jeg forkæler sommersindet med elektro-pop perlen ”Mist” fra det dansk-engelske samarbejde i mellem BYLJA og Phoenix and the Flower Girl.

Er du nysgerrig på hvad Kurt Baagø og Kulturaktivist Anders Kristensen svarede eller kunne du tænke dig at være med i lodtrækningen om en aktuel CD pakke med Sidsel Storm, B-Siden og Mike Andersen, samt om et par koncertbilletter til Mike Andersen solo turen i efteråret, ja så er det om at blive medlem inden 01.08 – så du modtager den første nyhedsbrev.

Label: Skriv her

Leave a Replay

Fotograf: Mads Kornum

Label: Skriv her
  • Få en banner via “Fællesskabet Side 33”

  • Følg os her

    Scroll to Top

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.