AMISTAT (Support til Sons of the East) – Hotel Cecil – 12.06.19

Amistat (AUS) - Hotel Cecil - (4)

Fotograf: Brian Selander

"Tvillingbrødre glemte inderligheden i udtalt charmeoffensiv”

Amistat er en duo, der består af tvillingebrødrene Josef og Jan Prasil. De er født og opvokset i Tyskland, har en australsk far, en tjekkisk mor – og har også boet i Italien – men har siden 2012 slået sig ned i faderens hjemland Australien. Her forfølger de deres drøm, om at kunne leve af musikken.

Med sådan en bredtfavnende baggrund har de gode brødre velsagtens lært – nok ikke mindst i Italien – at man kan komme langt med charme og åbenhed. De sparede i hvert fald ikke på nogle af delene, og komplimenterne til det overvejende unge kvindelige publikum på de fem første rækker sad løst – og der blev også tid til mandeflirt med deres tour-fotograf Patrick.

Alt sammen meget hyggeligt og rart – med alt denne spas og løjer, gik desværre ud over synergieffekt og inderlighed i det musikalske udtryk, som trods alt skal kunne bære, hvis de for alvor skal gøre musikken til deres levevej.

Af de syv numre de leverede var det reelt kun i ”Magnificence” og i ”Something Wrong” at de virkelig ramte det seriøse niveau, som deres hidtidige album produktion (LP + EP) egentlig lover. Så lad os håbe at de næste gang ikke bare er charmerende i ord og fjong facon, men ligeså meget i det musikalske møde.   

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.