Aske Jacoby står bag en ny serie af virtuelle koncerter

Signe Svendsen med band af Maria Fremming (2)

Fotograf: Maria Fremming

”Programmet emmer af høj kvalitet og stor diversitet”

Musiker og producer Aske Jacoby og lydtekniker Boe Larsen står bag en ny serie musik af online koncerter.

De 9 koncerter er her i april optaget i et state-of-the-art studie MillFactory Nuvenue – og præsenteres fra i aften og frem til 16.05.

Af optagelserne allerede har fundet sted og altså ikke sendes LIVE skulle meget gerne medføre, at lyd og billede viser sig fra sin bedste side – i modsætning til mange af de LIVE stream koncerter, der kommer frem i øjeblikket. Altså en optimal (næsten) live oplevelse

For der er jo med musik – som med mad og drikke – og andre livsgoder – at serveringen og anretningen bare gør en forskel – og spiller en rolle.

Rollerne i den nye koncert serie er bredt fordelt – for målet for Jacoby og Larsen har været at vise både kvalitet og diversitet, og derfor kan man opleve både jazz, Country, Afro-Fusion, Klassisk, singer/songwriter, Dream Pop og Rock.

Og så er der dem man ikke kan putte i kasser. F.eks. Ginne Marker der åbner koncertserien i aften, Er hun jazz, klassisk singer/songwriter, dream-folk eller bare lidt af hvert og mest af alt sig selv?

Bedøm selv når hendes koncert sendes i aften kl. 20.30 via https://www.facebook.com/Live-Virtual-sammen-hver-for-sig-111821277157741/ eller via LIVE VIRTUALs You Tube kanal.


Og som det kan ses af programmet er næste navn på plakaten Dawda Jobarteh & Stefan Pasborg. Worldmusic er ikke nødvendigvis altid verdensklasse, men det er Dawda Jobarteh! Kan man lide koncerterne og musikken er der altid mulighed for at give kontant afregning via mobilepay. Nærmere vil fremgå under koncerterne.

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.