B-siden bringer musik ud i Roskilde

B-siden

Fotograf: Pressefoto

”Er du sulten efter LIVE musik, så leveres der hver søndag lige til døren”

Corona kuller ruller over land og by – og kreativiteten må på overarbejde hos alle de musikere, der ikke kan komme ud med deres musik til publikum på spillestederne.  

Folk/pop bandet B-siden – der har deres rødder i Roskilde – har nu fået en idé, der forhåbentligt kan give noget genlyd og glæde i den aktuelt så traumatiserede provinsby, der i år for første gang siden 1971 må undvære en festival – og alt den leben og økonomi, der følger med for hele byen i den forbindelse.  

B-siden vil nemlig nu bringe musikken direkte ud til dem, der bestiller den – hver søndag mellem klokken 10 og 16 – med start den 19.04.20. Ikke online – men LIVE!  

Konceptet er simpelt – søndag fra klokken 10 – sidder bandet klar ved telefonen (42 76 63 70) – og den der kommer først igennem kan så bestille bandet til straks at komme forbi og give et eller flere numre fra deres menukort med hele 14 smagfulde numre.   

Hvert nummer koster et valgfrit beløb, der går ubeskåret til ugens velgørende formål – som der informeres om på dagen via deres Facebook siden. Når leveringen er afsluttet – meddeles det på Facebook, og så går turen ellers videre til den næste heldige musik hungrende bestiller.  

Kravene for bestilling er:

  • Man skal have adresse i Roskilde By
  • Man skal kunne tage kontakt med et afsprittet strømstik til en elektrisk bas
  • Man skal overholde forsamlings forbuddet på max 10 – og B-siden kommer fire personer
  • Sundhedsstyrelsens fem råd om afstand, hygiejne osv. skal overholdes
  • Man indbetaler via mobilepay et valgfrit beløb pr. nummer man bestiller  

B-sidens videopræsentation fra Facebook kan ses via dette link : https://www.facebook.com/bsiden/videos/688836815251590/

Bandet udgav sidste år albummet “Kongens hemmelighed” – som viste at bandet i den grad både rummer folkelighed og musikalsk kvalitet over gennemsnittet. Anmeldelse af albummet kan naturligvis læses her på siden.


Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.