Blues-brag til støtte for Bartof Station

B-Joe af MF (4)

Fotograf: Maria Fremming

"B-Joe står bag støttekoncert den 8. oktober"

Som vi har skrevet før, er mange spillesteder desværre stærkt presset økonomisk i disse usikre tider, selvom det på ingen måder er påvist at det skulle være usikkert at gå til koncert hvis bare de almindeligt gældende retningslinjer om afstand og afspritning og “bliv-hjemme-hvis-du-er-syg” overholdes, og det har jeg foreløbig ikke selv oplevet eller hørt om andre der har – at de ikke gør.

Så derfor har SIDE 33 derfor naturligvis fortsat nysgerrigt blikket rettet hen imod hvad der sker rundt omkring på de mange spillesteder, der med kompetence, stor kreativitet, og idérigdom gennemfører – ofte unikke – arrangementer ud fra den aktuelle situation.

Et af de steder der har meldt klart ud at de på godt dansk er på spanden økonomisk, er det privatejede spillested Bartof Station på Frederiksberg.

De må pt. lukke 80 mennesker ind – og de skal nok være der når B-Joe’s Bluesjoint den 08. oktober stiller op til en støttekoncert for stedet. B-Joe’s Bluesjoint består denne aften af A-kæden Knut Henriksen (Bas), Asmus Jensen (Trommer), Michael Torp Engmann (Guitar), B-Joe (guitar/vokal) og så kommer der forskellige gæster i løbet af aftenen.

Bandet lover at der bliver serveret blues i alle afskygninger – med undtagelse af de kedelige og stillestående. Så det skulle gerne blive en aften der kan skabe samme billeder som hvis Jimi Hendrix og Robert Johnson mødes igen ved den berømte og berygtede Crossroads i Clarksdale, Mississippi, og der bliver skrevet kontrakter med både Gud og djævlen.

Hvilke restriktioner der er gældende den 08. oktober vides ikke – men køb billet via billetto.dk – og hold dig ellers opdateret om arrangementets retningslinjer via Bartof Station på Facebook.

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.