Danni Nicholls på Danmarksturne med nyt stærkt album i kufferten

Fotograf: PRESSE

"Giver syv koncerter på Sjælland og i København"

Den engelske singer/songwriter Danni Nicholls har ved flere tidligere lejligheder imponeret ved optrædener her til lands.

I 2017 var hun på Tønder Festival – hvor hun blandet andet var en del af den fantastiske ”Womans Circle” – koncert sammen med Tami Neilson, Kaia kater, Laura Mo og Dorthe Gerlach. En koncert, som hun i en senere snak med Side 33, har omtalt som magisk og en af hendes ”Top 3 live experience of all time”.

Sidste år var hun tilbage og optrådte både til huskoncert, i Tivoli til Mundo Mandag – og så for første gang her til lands med band i forbindelse med hendes optræden på Jyllinge festival. Side 33 var tilstede og under overskriften ”Når musik skaber magi og sammenhængskraft” skrev vi i vores LIVE omtale blandt andet :

” …. til denne lejlighed havde hun fået sammensat et band – med brødrene Hatholt – Jacob (trommer) og Andreas (Bas) – samt guitaristen Jakob Thomhav ”

” …. for filan hvor de swingede og spillede for vildt – og gav Danni Nicholls fine – men som solo artist – til tider også lidt skrøbelige og sensitive sange – et helt nyt liv – og en ny palet af farver. Det var roots musik i alle afskygninger, det var blues, der var country, det var americana”

”Hun strålede – og det gjorde det sammensatte band også, for de kunne med garanti også mærke magien helt ind i strenge og trommeskind.”

Nu vender hun tilbage, og det med et et frisk og fremragende nyt album “The Meltet Morning” i kufferten. Hun kommer således i maj til Danmark, og giver hele syv koncerter (fire med band og tre solo). Bandet er heldigvis det samme, som ved omtalte koncert på Jyllinge Festival. Der er noget at glæde sig til!

 

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.