Dansk stjernehold hylder Bob Dylan med 5 unikke dobbelt koncerter

Signe Svendsen med band af Maria Fremming (3)

Fotograf: Maria Fremming - Motiv : Kapelmester Skjærbæk

”2 dages fødselsdagshyldest til Bob Dylan starter i Pavillonen i Grenå”

2021 er året hvor Robert Allen Zimmerman – bedre kendt under kunstnernavnet Bob Dylan – kan fejre sin 80 års fødselsdag. Helt præcist den 24.05.21.

Det skal nok blive markeret med maner på alle mulige tænkelige måder – men allerede nu kan det afsløres , at det på vores egne breddegrader vil blive markeret med fem helt unikke dobbelt koncerter på Pavillonen i Grenå, Posten i Odense, Train i Århus, Skråen i Ålborg og Amager Bio, hvor nogle af Danmarks bedste sangere og musikere samles om at give en serie koncerter, som man formentlig kommer til at tale om og huske lang tid efter.

Turen kører fra den 08.-09.01.21, hvor festen åbner hos Pavillonen i Grenå, og den slutter den 22.-23.01.21 i Amager Bio. På scenen vil man kunne opleve Steen Jørgensen, Claus Hempler, Bjørn Fjæstad fra BAAL, Mike Andersen, Signe Svendsen og Sara Indrio, som vokalister og som band har de drømmeholdet med Lars Skjærbæk (guitar), Palle Hjorth (tangenter), Mads Andersen (trommer) og Troels Skjærbæk (bas) som kapelmester.


Et hold som tidligere har høstet masser af anmelderroser for ’Cohen – en hyldestkoncert’, der gennem de seneste par år har spillet for fulde huse rundt om i Danmark – og som i øvrigt var på plakaten på den aflyste Tønder Festival 2020. De er alle store Dylan-fans, og glæder sig til at præsentere deres dybt personlige bud på egne favoritter fra mesterens hånd.

Men Dylans enorme sangkatalog kan jo på ingen måde koges ned til en enkelt koncerts varighed, så for at komme både godt og nysgerrigt rundt i det mesterlige udvalg er der derfor på hvert spillested afsat to hele aftener, der hver især er helt unikke. Én koncert den første aften, og en helt anden med nyt og anderledes repertoire dagen efter.

Hver aften kan opleves som en hel, uafhængig koncert med det bedste fra Dylans skuffe. Men hvis du vil have det hele, så er du altså nødt til at have begge aftener med. Der sælges derfor to billettyper til hvert spillested – en aften for kr. 350 – mens begge aftener kan købes for kr. 500.

Forslag til turnestart i Pavillonen sættes i gang den 06.05.20 fra kl. 10 via www.pavillonen.dk

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.