Det er ‘lige om lidt!’

Johan-Kolstrup-unnamed

Fotograf: PRESSEFOTO

"Johan Kolstrup og LIVE musikken er vækket til live"

Den 5. marts kunne man læse følgende på Johan Kolstrup’s Facebook side:

Jeg ventede konstant på at mit liv skulle begynde.

Kære alle!

Det er lidt af en milepæl i mit liv når jeg i dag udsender mit mest hjertenære albumudspil nogensinde.

Der er sket det, at jeg i tilblivelsen af albummet har bevæget mig fra en grundfølelse af uforløsthed i et egostyret liv med uro, utilfredshed, smerte og hvor den ene, skiftevis selvovervurderende eller selvdestruerende, tanke afløste den næste. Billedligt talt lod jeg chaufføren i mit liv skiftevis hamre speederen i bund for straks at smække bremsen i.

Jeg oplever nu et liv der gradvist bliver mere kreativt, glædesfyldt, lettere, lysere og hvor hverdagsdrama er blevet skiftet ud med taknemmelig nysgerrighed og leg.

Albummets sange udtrykker denne overgang fra konstant at vente på livet skulle begynde til simpelthen bare at leve det nu.

Tak til alle der har været med på rejsen og til alle jer der ikke bare; bare rolig den er først lige begyndt.

Kærlig hilsen

Johan

Stærke ord – der rammende og smukt afspejler betydningen af det effektfulde og stærke album, som han altså netop har udsendt, og som du vil kunne læse nærmere om i anmeldelsen af ”Frk. Andersen og motorcykelracet” her på siden.

Nu hvor de små live scener så småt åbner op – så skal sangene naturligvis også ud og luftes i den virkelige verden, hvor de jo som oftest mærkes bedst. For LIVE MUSIK er velsagtens noget af den bedste hjertenære næring vi har.

Byhaven Pumpehuset i København har allerede fået godt gang i deres lille hyggelige livescene, og på torsdag den 29.04 kan man rent faktisk opleve Johan Kolstrup LIVE der, SOLO og helt gratis – i en dobbeltkoncert, hvor også den talentfulde Lærke Emilie er på programmet. Lærke Emilie blander legende rap og RnB med ørehængende popmelodier, mens hun med sin altid knivskarpe og rørende lyrik inviterer os ind i en verden af deponerede tanker og affejede følelser.

Der er dog begrænsede pladser, og der kan ikke bookes borde, så først-til-mølle-princippet gælder her. Til gengæld kræves intet Corona pas. Koncertstart omkring kl. 19.  

Er du ikke på de kanter kan du i stedet glæde dig over at Johan Kolstrup selv har taget initiativ til at Skive Theater kan åbne med et brag af en koncert på selve åbningsdagen for indendørskoncerter den 6. maj.

Skive er hans gamle barndomsby – og der han selv har fået sin musikopdragelse. Derfor vil han hjertens gerne give lidt igen, selvom han i dag bor i København. Johan Kolstrup tager sig således selv af alt det praktiske omkring koncerten– inklusive salget af de 200 billetter via Skive Theaters hjemmeside.

Er du elev på Skive College eller Skive Gymnasium, så er der rabat på billetprisen, for Johan Kolstrup lægger vægt på at de unge har brug for igen at komme ud og opleve noget sammen, nu hvor de længe har siddet isoleret foran skærmen.  

Til Skive Folkeblad udtaler han: ”Det er en »farvel corona-happening«, en »hej verden«, jeg lægger op til, for også at vise, at nu må vi videre”

To dage senere – den 8. maj åbner han også Thisted Musikteater – hvor han desuden bliver ambassadør for ‘Thy i balance’, og så er han også på programmet på Musikhuset Dexter i Odense den 19. maj. Derudover arbejdes der aktuelt på en senere tur med band. Så alt tyder heldigvis på at det meste igen kører for Johan Kolstrup – altså ‘Lige om lidt!’  

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.