Det fulde program til ”GAFFA PÅ GRÆS” er klar!

Tønder_Dag_1 (16)

Fotograf: Brian Selander

”En regulær musikalsk bredside til os alle venter i det grønne”

Som vi tidligere har omtalt her på siden, så går Danmarks ældste musikmagasin GAFFA i luften med sit første udendørs arrangement den 27.+ 28. august i de rå og smukke omgivelser omkring gårdbryggeriet Herslev Bryghus – lige uden for Roskilde.

Det siges at græsset altid er grønnere på den anden side, og lad os da håbe at der er noget om snakken i forhold til denne pop-up festival, der ligger vest for Roskilde, mens byens dyrskueplads og sagnomspundne festival ligger i syd.  

I første omgang var det Joyce, GRETA, PATINA, PRISMA, Ginne Marker og Kajsa Vala der var offentliggjort – men nu er det fulde program klar. I det grønne vil du nu også kunne opleve HUGORM, Savage Rose, Freja Kirk, Brimheim, Lord Siva, Oh Land, Høker, Pil og Gro.  

Et flot felt – der samlet set udgør et rimeligt bredt og bæredygtigt musikprogram, der både har øje for noget af det bedste fra vækstlaget og fra den mere etablerede del af musikscenen.

Der bliver musik fra to scener – begge dage fra kl. 14- 23.  Dagsbilletter à 300 DKK + gebyr er i via billetlugen.dk. Der er både offentlig transport til stedet, og parkeringsmuligheder på mark i nærheden, ligesom der kan overnattes indenfor en lille kilometers afstand. Så når vi nu ikke kan få ”the orange feeling” fra Roskilde Festival i år, så skulle ’en god grøn fornemmelse” da bestemt ikke være at kimse af!

Fordelingen af artisterne i forhold til spilledage er følgende:  

Fredag : The Savage Rose, Hugorm, Patina, Freja Kirk, Brimheim, Prisma, Kajsa Vala

Lørdag: Lord Siva, Oh Land, Joyce, Greta, Høker, Ginne Marker, Pil, Gro

Den præcise tidsplan er endnu ikke offentliggjort.   

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.