Det skotske rockband Coast fejrer 10-års jubilæum

Coast-10

Fotograf: PRESSEFOTO

"Markerer blandt andet jubilæet med hele seks danske koncerter i Oktober"

Coast, drager fra den 2. oktober til den 11. oktober på jubilæumsturné i Danmark. Da det i år er 10 år siden Coast udgav deres første album, markeres det med udgivelsen af singlen ”Drift Away”, CD/DVD-releasen ”10” og en jubilæumsturné , der inkluderer hele seks koncerter i Danmark.

Det er ikke helt tilfældigt, at Coast har valgt Danmark som et af de lande, hvor de vil markere deres album-jubilæum. Det var nemlig i Danmark i 2010, at Coast havde deres første koncert uden for Storbritannien, og det var ved en koncert i Danmark året efter, at bandets forsanger, Paul Eastham, mødte sin danske hustru, som han nu bor sammen med lidt uden for Faaborg. 

Den nye CD/DVD-udgivelse ”10”, giver et sjovt og underholdende behind-the-scenes indblik i hele indspilningsprocessen af det nye album, og indeholder både spritnye numre samt nogle af deres mest populære numre i nye indspilninger. Udgivelsen er dedikeret til de fans, som har støttet bandet gennem alle årene og som trofast kommer til deres koncerter. På albummet har Coast denne gang valgt ikke at inkludere de traditionelle keltiske instrumenter. Udgivelsen er straight rock, der lyder præcis som når bandet spiller live – og som de vil lyde, når de indtager de danske spillesteder i oktober.  

Side 33 ser frem til at være på plads når Coast spiller i Portalen den 10.10.19

Turneplanen i Danmark er som følger :

02.10 – Fermaten, Herning

04.10 – Røgen Forsamlingshus, Sporup

05.10 – Sønderborghus, Sønderborg

09.10 – Skråen I Ålborg

10.10 – Portalen i Greve

11.10 – Ollerup Forsamlingshus, Ollerup

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.