Downtown July – Paletten i Viborg – 27.01.2022

DJ 2

Fotograf: Paletten

“Ungdommeligt kraftcenter af et band, er klar til at træde ud af support rollen”

Som opvarmning til Maja og de sarte sjæle, fik publikum på Paletten i Viborg en ganske overraskende koncertoplevelse.

Downtown July leverede en musikalsk orkan, som jeg sjældent vil glemme. Jeg vil beskrive det som ung og dansksproget indie-pop, hvor den jazzede attitude og aggressive funk lyd, sammen med tekster, om et ungdomslivs mange facetter, såvel det vilde, det ensomme og det melankolske, fik det hele til at gå op i en højre enhed.

Forsanger Lærke Høj Andersen er sammen med et Janus Tornehave (Guitar), Søren Baldwin (Bas), Asmus Drejer (Guitar), Mikkel Hæk (Trommer) et sandt ungdommeligt kraftcenter af musik og spilleglæde, som fik publikum helt op på stolene.

Sidste år udgav bandet EP’en ”Amor Fati”, og efterfølgende en helt ny single ”Du jo’ glad”. Til foråret udkommer så Downtown Julys anden EP. Musikken er et resultat af mange års skriverier og musiske udfoldelser, som kulminerede med et eventyrligt ophold i London. Bandet blev nemlig inviteret til at indspille deres musik i de legendariske Abbey Road Studios.

Her i sommeren 2022 er der interesse fra en del festivaler og Downtown July er også sikret job på Regatta i Silkeborg og musikugen Made In Tversted, senere på sommeren.

Jeg håber at se dem under stjernerne, det fortjener de til fulde. Jeg vil anbefale en livekoncert, ellers kan du finde dem på en streamingtjeneste, og du vil ikke blive skuffet.

Anders Kristensen

Anders Kristensen

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.