Duften af en sikker soul succes

Katharina LIVE

Fotograf: Mads Kornum

"Katharina & The Raven Chant giver koncert med vokalkor"

Hvis din musiksjæl trænger til et gevaldigt vitamintilskud – her efter ‘Corona’ nedlukningen af musik og kulturliv –  så er der alle chancer for at få fuld tank igen – hvis du indfinder dig i Baltoppen i Ballerup på torsdag, ikke mindst hvis du er til iørefaldende og kvalitetsmærket soul-pop med gospel noter.

For hvis ikke lige det var for den nyslåede Carls Ærespris vinder Hanne Boel – ja, så kan du næppe finde en – efter danske forhold – meget stærkere, mere sjælfuld og original sangerinde end Katharina Baetz Rubin – der går på scenen med sit groovy og altid velspillende band Katharina & Raven Chant.

Sidste år ved denne tid vendte Katharina tilbage med hendes tredje album, og det efter en over 13 år lang albumpause – hvilket altid lige slog mellemrummet mellem debutplade og opfølger, hvor der ‘kun’ gik 10 år.

Men Katharina & Raven Chant er alle dygtige og travle musikere, så derfor har der for de enkelte være masser af andre opgaver inden for musikverdenen at tage sig til i årenes løb. Men når de så er sammen – SÅ SPILLER DET i en grad, der gør at man altid savner dem lige til den næste gang, som man aldrig helt ved hvornår kommer igen. Så det er altså med at slå til når de som her giver en af deres forholdsvis få koncerter.

Albummet “The Journey” fik her på siden 5 ud af 6 mulige skiver, og vi skrev blandt andet følgende i vores anmeldelse –

Katharina Baetz, der er kvinden i front for Katharina & the Raven Chant, skriver tekst og musik selv – og var det her album udkommet for 25 år siden havde det med garanti både vundet et par priser og været sikker på mindst et par radiohit  i form af ”You Got My Love” og ”How Was That Day”. Nu skriver vi 2019, og så bliver det nok ”bare” et modent album for de nysgerrige, der har næse for at finde lækkerlyd og gode nye tidløse sange til øregangene.”

Læs resten her: https://side33.dk/katharina-raven-chant-the-journey/

Vi fremhævede også at Katharinas baggrund indenfor gospel skinner igennem på en stor del af albummet, så hvad kan være mere velvalgt end at supplere hende LIVE med et helt vokalkor?


Ja, vi kan heller ikke kommer på bedre bud, og glædes derfor over at det er lige præcis det, der sker på torsdag, hvor Katharina & The Raven Chant på scenen suppleres med vokalkoret VOICEZONE. Rent faktisk er det publiceret som en dobbeltkoncert, hvor VOICEZONE lægger ud på egen hånd – for siden så at supplere når Katharina & The Raven Chant går på scenen.

Der skulle således være lagt op til en musikoplevelse ud over de sædvanlige – som man trygt og sikkert kan opleve fra de siddepladser, der bliver fordelt efter alle gældende regler og retningslinjer, og det er på forhånd meldt ud fra Baltoppen at baren er lukket af samme årsag. Til gengæld kan drikkevarer bestilles inden, og så står de på bordet ved ankomst. Se det er da en service for musiktørstige sjæle. Side 33 fornemmer således duften af en sikker succes, og vil se frem til at sætte ord på oplevelsen efterfølgende.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.