EIVØR – Posten, Odense – 01.10.21

DSC_1215

Fotograf: Steen Madsen

”SPOT ON - Eivør satte alle segl til - og kan meldes klar til at møde Europa i vanlig topform”

Færøske Eivør – der ligesom hendes kollega Teitur for nylig modtog Ridderkorset – skulle have åbnet sin igangværende Europa tour på Posten i Odense den 23. september, men koncerten blev desværre aflyst på grund af sygdom.

Heldigvis skulle publikum ikke vente længe på en ny koncertdato, for allerede i går den 1. oktober stod Eivør klar til nye eventyr.

I stedet for den første koncert, var det nu den sjette af syv danske koncerter, inden hun fortsætter sin tour rundt i Europa med hele 19 job frem til den 4. november. Jo, tak det er så sandelig et stort og internationalt navn – der er på tour i slipstrømmen på hendes roste seneste album ”Segl”.    

Små 200 publikummer havde fundet vej til Posten – og de var der ikke kun var for at nyde – men også for at yde. Hele vejen igennem optrådte de engageret og deltagende.

Og det var der en god grund til – for der blev nemlig leveret på vanlig udtryksfuld vis fra Eivør og hendes hele vejen igennem fremragende færøske band. Og som det er en ret god vane for Posten præsenteret med både god lyd og godt lys.  

“I loved every moment last night” skriver Eivør I dag på sin Facebook profil – og lige præcis sådan havde de fleste tilstedeværende det vidst efter et formfuldt og givende sæt med 16 numre – heraf ni dugfriske numre fra ”Segl”.

Side 33 havde fotograf Steen Madsen på plads for en billedreportage, der som sædvanlig siger mere end de fleste ord.

 Vil du se EIVØR på hjemlige breddegrader er muligheden der den 5. oktober i VEGA i København, og ellers vender hun tilbage næste år til marts i Musikhuset i Århus og til Kedelhuset i Silkeborg. som en del af hendes opsamling af aflyste shows for 2021.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.