ELECTRIC GUITARS feat. SANNE – Ridehuset, Randers – 19.11.20

Electric Guitars feat Sanne (7)

Fotograf: Frank Nielsen

"A perfect match - Danmarks Rock mama nr. 1 udsat for en stærkstrøm af livsglæde"

Ridehuset I Randers lagde torsdag aften scene til at godt 200 mennesker kunne se den foreløbig sidste koncert på efterårets tour med Electric Guitars feat. Sanne.

En tur der har været forbi over 20 spillesteder i oktober og november, og efter reaktionerne at dømme igen og igen har overbevist om at hvis der er noget Sanne Salomonsen og rock’n roll har til fælles – så er det ’they will never die’ – og at Electric Guitars simpelthen er ren stærkstrøm til livsglæden.


Det var det voksne publikum, der ville rockes, rykkes og røres , og som havde lagt vejen forbi for at høre Danmarks rockdronning nr. 1 og hendes nye bedste venner. Et band, der selv er kendt for at stave ROCK med stort og har en smittende energi og et drive, som kun få kan følge på den hjemlige rockscene.  

Således på papiret et perfekt match – men var det nu også det i virkeligheden? SIDE 33 havde fotograf og stemningsreporter Frank Nielsen på plads – og han kunne kun bekræfte, at det var det – og det i en grad, så han bestemt ikke håbede at det var sidste gang vi har hørt dem sammen.


Og gud eller andre overordnede – det sådan set underordnet – skal have tak for at det bliver det nok heller ikke. For selvom Electric Guitars afslørede at der er et nyt album på vej, så er der rent faktisk allerede sat koncerter op sammen med SANNE i 2021. YES! – og puh-ha. Det havde næsten ikke været til at bære hvis dette blot skulle være en one-night-stand på mindernes holdeplads!

Det her var SANNE med band – forstærket med Jay Boe (Jesper Binzer, Glenn Hughes m.fl) på keys – og det var for fuld udblæsning. Er man lidt fræk skulle man måske mene at der skulle være byttet om på navnene på plakaten (og Sannes t-shirt) – for det var – alt det ypperlige fra de herrer – gentlemen guitarguderne Søren Andersen og Mika Vandborg til trods – bare SANNES aften, hvilket sætlisten da heller ikke prøvede at skjule.  De kom i den grad i samlet flok ud over scenen, og så blev nærværet forstærket af maser af gode fortællinger om de forskellige sange.


Undervejs gav de en tændt version af ”Best of What I Got” – og da sidste strofe var sunget og strømmen havde forladt guitarerne var der vidst ikke et øjeblik I tvivl om at det var præcis sådan publikum havde oplevet en veloplagt rockmama og et ditto rockband.


Sætlisten

Rock ‘n’ Roll Radio / False Flag / Baby I love you / Best of what I got / Love don’t bother me / Where blue begins / Johnny på havet / Det røde blod / Lucy glow / Voodoo / Sæt fri / Running free / Kød og blod / Den lille løgn – Ekstranumre: New York Minute / Sui suiPicture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.