Festivalsæsonen lever endnu

67644052_10158811671879056_6281596047873540096_o

Fotograf: PRESSEFOTO

"Der er flere små perler i denne uge landet rundt"

Selvom alle de store sommerfestivaler alle er afholdt er der stadig flere spændende små festivaler her i denne uge.

I København er der f.eks. for 11 gang Copenhagen Songwriters Festival – fra torsdag til søndag – med masser af musik på to mindre scener for en ganske rimelig billetpris. Køber man i forslag er der penge og spare, så er prisen blot kr. 350 for alle dage eller kr. 125 for en dagsbillet dag (søndag dog kun kr. 50. Køber man “i døren” koster det 450 for alle dage eller kr. 175 pr. dag. 

Talentmassen er vanen tro blomstrende og den musikalske mangfoldighed er stor – og man vil kunne opleve både det storslåede, det melankolske, det blide, det slående, det mørke og det helt nære samt en del kunstnere, der vil forsøge at rykke på ukendt terræn.

Programmet bugner af både danske og udenlandske – og er vel nok samlet set stjernen.  Nogle lyser måske mere end andre – eller også har vi bare ikke fået indstillet sigtekornet rigtigt. Så vi anbefaler at man som gæst går nysgerrigt til værks. Men man kan lige starte med denne indbydende buffet af gode officielle videoer med Richie Ros (Irland), Marbles Lost (Færøerne), Easy October (Sverige), Kefeider (Norge) og danske Maleen for at få en fornemmelse af store menukort. Bemærk at video med Maleen har det man kalder aldersbegrænset indhold.

Side 33 kan desværre ikke være tilstede til festivalen – men var det tilfældet kan vi da godt afsløre at der også ville være kryds ud for navne som Ingeline, Sille Trole, Ea Wim, og  Rasmus Nelausen.

 

 

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.