F**k fake – Leeroy Stagger er the real deal

Strange+Path+Press+-10+-+David+Guenther

Fotograf: PRESSEFOTO

"Starter 18 koncerter lang Europa tour på Bartof Station"

Vinderen af vores konkurrence om to billetter til koncerten på Bartof Station den 12.11.19 med canadiske Leeroy Stagger er fundet, og kontaktet direkte.

Vi ser frem til at dele en oplevelse – som vi forventer bliver ganske unik – sammen med mindst et par af vores nysgerrige læsere. Men der er plads til flere på Bartof Station – og i skrivende stund er der stadig ledige billetter.

Så hvis du er til roots-classic-rock med rummelighed, det vil sige et musikalsk univers, der kan give genklang af det meste fra Tom Petty til Cheap Trick via Tom Cochrane , så er det med at få ryddet kalenderen – købt en billet – og komme afsted.

Skulle datoen allerede være optaget, så spiller Leeroy Stagger også en del job i Sverige – blandt andet i Folk å Rock i Malmø dagen efter, og den 15.11 i Värdshuset Hwitan i Falkenberg, hvor det ovenikøbet er som en dobbelt koncert sammen med den næsten ligeså spændende amerikanske americana kvartet Mipso.

Mipso kommer desværre ikke til Danmark på deres aktuelle Europa tour, men spiller i morgen den 10.11.19 på Folk å Rock i Malmø – og ellers er det bare at håbe at Tønder Festival, som sædvanligt har antennerne ude, og har dem på radaren til deres 2020 program.   

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.