Fox Tail Festival er god opvarmning til Tønder

Fox Tail

Fotograf: PRESSE

"Masser af håndspillet hygge fra rødderne og et amerikansk scoop"

Selv hvis man her over sensommeren nærmer sig det festivalmætte, så er der nu alligevel nogle festivaler, der frister med ganske appetitligt indhold. Ikke mindst en-dags festivalen Fox Tail Festival der afholdes den 17.08. på Refshaleøen.

Mange bruger den som en slags opvarmning til Tønder Festival – andre igen, som et plaster på såret for ikke at kunne deltage i benævnte festival, og så er der dem der kommer fordi de bare elsker håndspillet kvalitetmusik og ikke mindst den både intime, hyggelige og festlige stemning, denne efterhånden veletablerede lille festival er berømmet for.

Udgangspunktet er folk, blues og roots – og her evner festivalen også i år at præsentere en bred vifte af navne, der er garant for en god oplevelse.  Den fremragende irske sanger Richard Farrell – herhjemme nok mest kendt som Årets Blues navn 2018 som en del af bandet Trainman Blues – optræder sammen med Tom Dockray – og de præsenterer numre fra legendariske ”The Last Waltz”.

Her skal der nok være masser af overraskelser for det nysgerrige øre. Det bliver der med garanti også fra det amerikanske islæt – duoen Hymn For Her – der efter sigende skulle være et bette band, der ikke bare skriver glimrende roots-country sange, men også kan sætte en fest på kogeblus. Sidstnævnte kvaliteter har det danske band Tobacco iøvrigt også, og derfor er det da med at have væskebalancen i orden når de to band spiller lige efter hinanden lørdag aften!

Når programmet så derudover også indeholder navne som Rovdrift (med Carsten Bjørnlund på vokal), Rebekka Thornbeck og ikke mindst The Mojo Makers – ja, så begynder der sig efterhånden at tegne sig en billede af en dag, der godt kunne gå hen og blive rigtig minderig.

 

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.