G0 GO BERLIN – Amager Bio – 14.03.19

Go Go berlin 2

Fotograf: Mads Kornum

”På vej mod noget større – et klart Go for Go Go Berlin”

Danske Go Go Berlin er et såkaldt moderne alternativt rock orkester – der for den måske lidt for kassetænkende skribent let kunne klassificeres sammen med band som Mew, Carpark North og Muse.

Men deres alternative rock – er bevægelig, rummelig og flytbar – og derfor ikke specielt velegnet til at sætte i bås.

Ofte sange båret af fuldfede melodier, omkvæd eller varme hooks – der vil kunne begå sig på de største stadions verden over.

De er i den grad nutidige – men med et charmerende ekko og en kærlig klangbund af noget retro over sig. Det gør sig gældende både i deres direkte rock udtryk – og i de mere elektronisk lag, som har fået mere plads på de nyere numre. Det fem mand store orkester fungerer, som en pulserende helhed – men det er manden i front – sanger og guitarist Christian Vium, der sikrer at slutresultatet kommer langt ud over scenekanten.

Med Kurt Cobain hår og en energi som en ung Steven Tyler ejer Christian Vium simpelthen scenen – og inddrager ukrukket publikum i det musikalske univers, der rent faktisk rummer potentiale til at vokse op til de førnævnte stjerner. Der er karisma og personlighed i vokalen – og den giver sangene en særegne blanding af ungdommelig energi og klædelig patina.

1 time og et kvarter spiller de denne aften – og de efterlader publikum – med en gennemsnitsalder pænt under de 33 – i en opløftet tilstand – med så meget ny energi på tanken, at de fleste sikkert ville kunne gå fra Amager til Berlin.

Det er næsten urimeligt at skulle vælge højdepunkter fra en så intens og sammenhængende oplevelse, men det er ærlig talt umuligt at komme udenom at numre, som ”Maybe Tomorrow”, ”Electric Lives”, ”Kids” – for ikke at tale om den nyeste single ”Here Comes the Darkness” – alle er numre, der bare har det der ekstra, som kan flytte en oplevelse fra at være stor, til at blive magisk.

Go Go Berlin har allerede i forbindelse med deres andet album ”Electric Lives” fra 2015 turneret rundt om i Europa, og intet tyder på at de har grund til at skrue ned for de internationale ambitioner.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.