GAFFA og Herslev Bryghus går sammen om ny 2-dages festival i Roskilde

DSC_6692

Fotograf: Brian Selander

”Bæredygtigt musikprogram har øje for noget af det bedste fra vækstlaget”

Danmarks ældste musikmagasin GAFFA går i luften med sit første udendørs arrangement den 27.+ 28. august i de rå og smukke omgivelser omkring gårdbryggeriet Herslev Bryghus – lige uden for Roskilde.

Undertegnede kan skrive under på at kvaliteten på det lokale bryg er høj – og udbuddet af øl er godt og bredt, så det matcher så glimrende det foreløbige program med Joyce, GRETA, PATINA, PRISMA, Ginne Marker og Kajsa Vala på plakaten. Flere navne offentliggøres senere.   

Med ”Gaffa på græs” vil GAFFA i samarbejde med det lokale spillested GIMLE og Herslev Bryghus fejre livemusikkens tilbagekomst, og samtidig sætte fokus på den nye generation af artister, som har været ramt af ikke at kunne præsentere deres nye musik LIVE her under pandemien.

Det er lagt op til to dages musikfest med forrygende friske toner fra to scener, dejlige naturøl og mad fra lokale producenter. Målet er at omdanne det i forvejen hyggelige og besøgelsesværdige Herslev Bryghus til en festplads med musikken som omdrejningspunkt for alt det fællesskab og kunst, vi har manglet.

Side 33 letter på hat og brille for initiativet – og håber at man bagefter i Roskilde og omegn ikke bare taler om ”the orange feeling” (som er savnet i år) – men også om den nye spirende ”grønne følelse”.

Dagsbilletter à 300 DKK + gebyr er sat til salg i dag den 21. juli via billetlugen.dk

Pressefoto
Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.