GINNE MARKER – Release koncert på H15, KBH – 25.11.19

IMG_2137

Fotograf: Nordsø Records - venligst udlånt

"Singer/songwriter og ikke mindst guitarist - med eget fine udtryk"

Jeg kom først ind og fik fra sidste sang på Side A med, da unge, nordjyske Ginne Marker spillede hele sit (vinyl-)album ”For Seasons To Come” igennem – lige fra Side A, skæring 1 til Side B, skæring 5. Det med et udsøgt hold musikere, Aske Jacoby, guitar (og albummets producer), Jacob Christoffersen, klaver, Christian Douglas, bas og på trommer, Jeppe Gram.

Debutalbummet har fået masser af ros og lovord med på vejen – også her på siden. Helt fortjent, her har vi en singer/songwriter OG musiker med sit helt eget udtryk, der, bevares, får flere til at referere til Norah Jones, men alligevel! Hende Ginne Marker lyder til at ville gå sine egne veje og på ”For Seasons To Come”-albummet, har Aske Jacoby i producerrollen, fornemmer jeg, mere hjulpet hende afsted på de egne veje, end forsøgt at forme Marker i eget billede. Det lyder bare SÅ klart, ukompliceret og personligt, det album.

Forrige mandag så jeg (i TV2 Lorrys transmission) Ginne Marker med Kenneth Dahl Knudsens trio til DMA Jazz, hvor Ginne Marker sang ordløst og ellers spillede en fin, fabulerende gang guitar.

I går til releasekoncerten på Halmtorvet, gav Ginne Marker igen prøver på, hvor god en guitarist hun er, ikke mindst i form af hendes solo i “3 & Five”. En sang, der på albummet begynder at fade ved soloen, men live, SÅ skal der selvfølgelig strækkes ud. Meget, meget interessant guitarist, hende Ginne Marker, der torsdag den 28.11, er på hjemmebane med endnu en releasekoncert i Studenterhuset, Aalborg

Picture of Kurt Baagø

Kurt Baagø

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.