Historisk koncert i Parken kan gennemføres

NO0A0032_madeleineglindorf

Fotograf: Madeleine Glindorf

"Ekstrabilletter til The Minds of 99 er nu i salg"
Nu er håbet ikke bare grønt – der er grønt lys!! – Sådan lyder overskriften i pressemeddelelsen fra koncertarrangør LIVE NATION.
Det er den længe ventede koncert med The Minds of 99 den 11. september, der ser ud til at kunne gennemføres efter at et stort flertal – bestående af regeringen og folketingets partier – blev enige om de næste etaper af en genåbningsplan for Danmark.
Tilbage i 2019 annoncerede The Minds of 99, at de skulle optræde på hele Danmarks nationalstadion, Parken i København, som det kun andet danske navn i historien. Så kom Corona-krisen og lagde verden ned, og The Minds of 99 måtte selvfølgelig også skubbe deres koncert et år ud i fremtiden.
 
”Det her er vi utroligt glade for! Både på vores fans og vores egne vegne, men også hele livemusikken i Danmark, der har haft det utroligt hårdt under Corona. Det er store ting der er på spil her! Det er et fyldt Parken! Det var et stort move for os dengang i 2019, da vi annoncerede det og det var vildt overvældende så mange billetter vi solgte. Derfor var skuffelsen også kæmpestor, da vi ikke kunne gennemføre sidste år. Shit hvor vi glæder os til at se folk i øjnene. Det bliver enormt følelsesladet, tror jeg. Det er det allerede.”, udtaler Niels Brandt – bandets karismatiske forsanger.

Koncerten er meget tæt på udsolgt, og de sidste 4000 billetter er nu frigivet til salg. Bliver de solgt vil det blive den største enkeltstående koncert et dansksproget band nogensinde har spillet. Vild rejse de har været på siden de vandt DR’s karrierekanonen i 2013, tog Orange Scene på Roskilde Festival med storm for første gang i 2015, og løftede niveauet for arena koncerter i 2019 i Royal Arena. SIDE 33 ser frem til at være en flue på væggen på den videre færd.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.