Hitsmede fra Nashville er landet

a

Fotograf: PRESSEFOTO

”Tager på tour med Nashville Nights i den kommende tid”

Den danske sanger og sangskriver – Sfefan Mørk – der blandt andet i år har markeret sig med den stærke støttesingle ”Rise” – og som fredag den 28. august udgiver nyt album ”The Nashville Session #1” har længe haft gode forbindelser til countrymusikkens højborg – Nashville, USA.


Stemningen af Nashville har han også længe drømt om at kunne præsentere i Danmark, og sidste år var han så manden bag tre koncerter under overskriften ”Nashville Night”, der blev afholdt i Middelfart. Her indtog han så selv indtog scenen sammen med de amerikanske artister Blue Foley og Cheley Tackett. Det var en af den slags succeser, der kalder på mere og nu udvides den succes derfor til en hel tour her i 2020 med endnu flere artister – og med endnu flere forskellige spillesteder på plakaten.    

Man kan derfor fra i morgen den 27. august i Bygningen i Køge opleve stemningen af Nashville – og det til hele otte koncerter rundt om i Danmark. Turneen slutter den 06. september på Bartof Station i København – og her vil Side 33 være til stede.


De danske indslag kan variere fra sted til sted – Alex Nyborg Madsen er f.eks. med på Stars i Vordingborg den 5. septmeber – så der skal man lige tjekke den enkelte begivenhed for at få det fulde line-up– men Stefan Mørk og Tamra Rosanes samt de amerikanske artister Blue Foley, Kayley Hill, Trick Savage, og Laura Oak – er med hele vejen.  

Alle spændende sangskrivere, der både har markeret sig i eget navn og ikke mindst som leverandør til andre, og langt større amerikanske navne. Læs evt. nærmere om de enkelte kunstnere på www.nashvillenights.dk.

En sanger og sangskriver vi dog lige må runde er KAYLEY HILL,  der er blevet sammenlignet med både Dolly Parton, Jewel og Patty Griffin, og selveste Keith Urban har kaldt hende “countryens Celine Dion”. En beskrivelse vi vælger at antage at han har ment som en ros. Kayley Hill har foreløbig et enkelt album bag sig, og et nyt på vej. Derudover har hun udgivet en håndfuld singler, og har netop deltaget i USA’s version af TV-programmet “The Voice” hvor hun deltog på “Team Blake” (Blake Shelton).  


Koncertformen er i USA kendt som ’writers round” og er et koncept, hvor en gruppe sangskrivere, samlet i en cirkel eller på en række, skiftes til at spille sange (ofte hits) de har skrevet eller co-skrevet. En “writers round” er intim, og en helt unik mulighed for publikum, for at høre sangskriverne udtrykke sine sange og fortælle historierne bag.

Der skulle således være mange grunde til at drage ud i Nashville natten, om den så udspiller sig i Køge, i Silkeborg, Vordingborg, på Frederiksberg (første koncert er udsolgt), i Randers, i Kolding, i Odense, eller i Vordingborg.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.