JAM DAYS – ODENSE – 07.08.19

Jamie Cullum af Frank Nielsen - Jam days 5

Fotograf: Frank Nielsen

”Jamie Cullum og Larkin Poe gav Jam Days den perfekte start”

Jamie Cullum svævede over Jam Days i Odense på førstedagen i går aftes – og Milde Moses for en flue i en flaske på Amfiscenen ved Brandts Kunstmuseum! Den engelske sanger, pianist, entertainer, underholder af Guds nåde, forkælede fynboer og os, tilrejsende med halvanden times koncert/show uden ét kedeligt sekund. Èn af de koncerter, som os, der var med til den, i lange tider vil kunne mindes og sige, “kan du huske, da Jamie Cullum…”.

Som det ses på det fremragende foto fra Frank Nielsen så var Cullum flyvende fra start og sparkede bogstavelig talt festen i gang – med en mildt sagt udadvendt optræden. Op på flyglet og ikke noget med “one small step”, men “a giant leap”, ud og svæve et øjeblik i den milde fynske aftenluft og så lande sikkert på Jam Days, Amfiscenens gulv og straks videre i et hæsblæsende show, der efterlod os, ellevilde, talstærke publikummere fuldstændig forpustede, mætte, taknemmelige og glade.

Robbie Williams er vist heller ikke kedelig på en scene, håber folk havde en fest med ham på Dru.., SmukFest i Skanderborg (og tillykke med 40 år blandt bøgetræerne), men jeg er sikker på, at vi havde det sjovere med Jamie Cullum i Odense i aftes.

Forinden havde Larkin Poe, Atlanta, søstre-bandet, med sangerinde/guitaristen, Rebecca Lovell og den fedeste, fandenivoldske, feminine slideguitarist, Megan Lovell lagt publikum for deres fødder på samme scene. En tung tordenbyge truede kort før, Larkin Poe skulle på scenen, men da Megan og Rebecca Lovell med Kelly McCarty på bas og Kevin McGowan, trommer gik på scenen, skinnede solen og Larkin Poe skinnede tilbage, og det hele endte i en forrygende forfest, som ikke gav tømmermænd, men appetit på meget mere!

Picture of Kurt Baagø

Kurt Baagø

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.