Københavnsk bryghus afholder igen Rock for Charity

Rock for charity

Fotograf: PRESSE

"Velgørenhed med masser af god smag og spændende musik - entréen bestemmer du selv!"

Kombinationen af at støtte et rigtigt godt formål til tonerne af god musik skal man ikke kimse af. Det kan da kun være sundt – og godt for det der er oppe i vores hoveder, som Kjartan Armgrim fra Folkeklubben sikkert ville udtrykke det. Han kommer så ikke til Rock for Charity – der afvikles på lørdag den 10.08 fra kl. 11 til 21 på Flying Couch Brewing. Det er der til gengæld så meget andet progressivt og småpsykedelisk rock, der gør – i en god og skønsom blanding af etablerede, skæve og helt ukendte navne. Temaet for musikken er overordnet dansksproget beat/folk/psych.

Vi anbefaler at lade nysgerrigheden finde vej – men vil da ikke undlade at gøre opmærksom på at ret gode bud på velgørende højdepunkter kan indfinde sig når f.eks. den fantastiske sanger og sangskriver Lau IV Pedersen fra Fribytterdrømme går på scenen solo kl. 14 – eller når den lyse aften allerede kl. 18 bliver omdannet til lækkerlyden af Blå Nætter.

Vejrudsigten for lørdag er som vanligt uklar – men en ting er sikkert – det bliver godt vejr. For når der er Syreregn i luften, så er der ikke noget at klage over – så er det godt vejr! Og hvis de ovenikøbet lufter nogle af de nye numre fra deres kommende album, der ifølge sædvanligvis rimelig pålidelig kilde skulle være deres hidtil bedste og en ren lykkepille af psykedelisk rock i flere farver – ja, så er det uden tvivl det hele værd.    

Rock For Charity er en velgørenhedskoncert, hvor overskuddet ubeskåret til HJERNEBARNET – en lille forening hvis medlemmer består af forældre og familier til børn med en medfødt eller pådraget hjerneskade. Entréen bestemmer du
selv prisen på! 

Det er ikke kun musikken, der kører på luksusklasse – det gør mad og drikke også. Der vil være masser af øl fra Flying Couch, Braw, Ølsnedkeren, Spybrew og Det Belgiske Hus. Gin og Tonic fra Copenhagen Distillery. Camillas hjemmelavet Kombucha og Limoncello. Sukkerfri Slushice, og kaffe fra Prolog, lavet af Spunk – og så er mulighed for at købe lækre pizzaer fra Behov.

Programmet er som følger : 

11:00 – 11:50 Baconfar spiller børneplader, fra den gang mor var dreng.

12:00 – 12:30 Peter Stryg

13:00 – 13:45 Jesper Ejrup

14:00 – 14:45 Lau IV Pedersen solo

15:00 – 15:45 Burman & Boding

16:00 – 16:45 Naturligvis

17:00 – 17:30 Den upassende troubadour

18:00 – 18:45 Blå Nætter

19:00 – 19:45 Nøgne Øjne

20:00 -21:00 Syreregn

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.