KOM VI LØBER – “SCT. HANS”

Fotograf: ALBUM COVER

”Tiden løber aldrig fra en sprogets stemme”

KOM VI LØBER er reelt et enmandsprojekt skabt af Lone Slot Nielsen i enperiode af hendes liv, hvor det ellers handlede om barsel og børnefamilie.

Projektet tog dog om sig – og ud af legen og frirummet – er der skabt et album fyldt af billedskabende brudstykssamlende fortællinger – der både tager afsæt i tidstypiske problematikker og helt grundlæggende menneskelige relationer (eller mangel på samme).

Lone Slot Nielsen står for tekst, musik og instrumenter – og har produceret albummet sammen med Dennis Ahlgren (Tina Dickow o.m.a.)

Det har skabt et malende magnifikt musikalsk univers, som KOM VI LØBER selv præsenterer som alternativ eksistentiel-pop .

Teksterne har samme rytmiske flow og sammenhængskraft, som man f.eks. kender det i de tekster Lone Hørslev skriver til UHØRT – Hørslev/Mechlenburg og Mouritz/Hørslev projektet . De leverer ikke budskaber, men giver masser af plads til eftertænksomhed. Det er kort sagt tekster på et literært niveau, der ligger milevidt over det gennemsnitlige danske debutalbum.

Musikalsk løber hun i afmålt tempo rundt i et kontrastfuldt univers, hvor der både tages favntag med elektroniske lydkollager og et mere eksperimentalt indie-rock univers, som flere steder bringer en vis Nikolaj Nørlund i erindring.

Det fungerer – og efterlader en nysgerrig og sulten efter meget mere, når de otte numre er lyttet igennem.

Særligt stærke fremstår numre som ”Katten”, ”Sct. Hans” og ”Øjnes dans”. Var alle numre på det niveau havde vi at gøre med et mesterværk.

Nu ender det som et væsentligt og vedkommende værk fra en kunstner, der som få på dansk, evner at bruge ordenes historiske kraft – og indsætte dem i et nutidigt bredtfavnende musikalsk landskab.

LIVE optræder KOM VI LØBER som band – blandt andet på årets SPOT FESTIVAL.

Udgivelsesformat: LP/CD/Digitalt
Udgivelsesdato: 29.03.19
Label: Songcrafter Music
Genre: sangskriver-poesi-pop

Leave a Replay

Fotograf: ALBUM COVER

Udgivelsesformat: LP/CD/Digitalt
Udgivelsesdato: 29.03.19
Label: Songcrafter Music
Genre: sangskriver-poesi-pop
  • Få en banner via “Fællesskabet Side 33”

  • Følg os her

    Scroll to Top

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.