Let’s groove – det smitter højest på dit humør

Lets Groove 2

Fotograf: PRESSEFOTO

Landsdækkende Funk-Tour lægger ud med udsolgt hus hos Kurturværftet i Helsingør"

På onsdag den 28. oktober er de populære P4 værter Henrik Milling og Nicolai Molbech sammen med Jan Glæsels 16-mand store orkester Rumors Corner tilbage hvor – det hele startede i oktober sidste år med den første udgave af det nye Live Funk-Cast format ”LET’S GROOVE – EARTH, WIND & FIRE” – nemlig på Kulturværftet i Helsingør.

Arrangementet er ikke overraskende udsolgt – men turneen fortsætter rundt i landet frem til den 14. november, hvor holdet slutter på Værket i Randers. Af de andre 11 spillesteder har også Amager Bio meldt udsolgt. Se den fulde tourplan her: https://gig.to/letsgroove

Bevæbnet med vid, bid og masser af disco-glimrende musikalsk muskelpower tager de herrer publikum med ind i den fantastiske historie om det legendariske amerikanske band Earth, Wind & Fire – med hits som f.eks. ”September”, ”Fantasy”, ”Boogie Wonderland” og ”Let’s Groove”.

Hele historien bliver fortalt som en odyssé i gigantiske lydlandskaber, hvor publikum kommer til at opleve musikken fra Jan Glæsels vanvittigt kompetente orkester – Rumors Corner – og med soul-esset Bobo Moreno som det vokale midtpunkt.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.