Line up til Nashville Nights i Maj er fastlagt

Nashville Nights 2020 (8)

Fotograf: Maria Fremming

"Der er i år et par ganske Nashvilde nyheder på programmet"

Den danske musiker og koncertarrangør Stefan Mørk har siden 2019 arbejdet med koncert konceptet ‘Nashville Nights’, der skåret ind til benet drejer sig om at få præsenteret nogle af de bedste sangskrivere indenfor country genren – og derved helt naturligt primært artister fra Nashville – i et intimt set up, der tager udgangspunkt i den i Amerika så bekendte ‘Writers Round’, som går ud på at invitere sangskrivere, som har skrevet store hits, men ofte til andre artister, på scenen for at præsentere og fortælle om deres sange.

Trods COVID-19 restriktioner lykkedes det i efteråret 2020 at få gennemført en “Nashville Nights” tour rundt om i Danmark, og som man vil kunne læse i anmeldelsen her på siden af den afsluttende koncert på Bartof Station på Frederiksberg var det bestemt en oplevelse ud over det sædvanlige.

Nu gentager “Nashville Nights” successen med fire koncerter i næste måned :

20. maj: Den Gamle Stald, Herning

21. maj: Søllestedgaard Gods, Lolland (udsolgt med gældende restriktioner)

23. maj: Godset, Kolding

24. maj: Dexter, Odense

samt yderligere to koncerter til September i Bygningen Køge, og på Bartof Station på Frederiksberg

Og som det fremgår ovenover er det rent faktisk lykkedes – alt til stadig trods – at stable et ligeså stærkt hold, som sidste år på benene – ja måske endda stærkere – hvem ved?

Gengangere er udover Stefan Mørk, Trick Savage (US), Blue Foley (US), og Laura Oakes (UK) – og især sidstnævnte har siden efteråret gjort sig bemærket med den flotte akustiske singer/songwriter EP “How Big Is Your World” – med blandt andet det helt fantastiske nummer “Welcome To The Family”

Og velkommen til ‘Nashville Nights” familien siges der i år til Terri Jo Box (US), Kensie Coppin (US) og Emma Zinck (US), og særligt de to sidstnævnte er da bestemt nogle sangskrivere, der i den grad også virker til at have perspektivrig pondus som sangere og selvstændige artister i frontlinjen – se bare disse officielle videoer.

Koncertarrangør Stefan Mørk har i lange perioder dyrket sin musik i Nashville – og et fint resultat af det arbejde kunne høres på sidste års glimrende EP “Nashville Sessions #1” – der var americana af den slags som bestemt ikke er hverdagskost på vores breddegrader. Han har samtidig opbygget et stort netværk af musikere og sangskrivere, som altså har givet ham muligheden for at sætte ‘Nashville Nights’ op herhjemme med deltagelse af både etablere sangskrivere og store talenter fra country musikkens hovedstad.

”Det lyder vildt, men hit-sangskrivere fra Nashville står faktisk i kø for at være med! De vil rigtig gerne til Danmark og Europa. Så publikum kan godt glæde sig til nogle intime koncerter med virkelig veloplagte og underholdende folk på scenen” – fortæller Stefan Mørk i forbindelse med offentliggørelsen af årets tour. .

Alle ovenstående koncerter er med begrænset kapacitet – på grund af de stadig uafklarede restriktioner for afholdelse af indendørs koncerter efter den 6. maj, så hvis du vil sikre dig en billet, så er det måske om at handle med rettidig omhu eller ildhu om man vil.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.