LIVE-VIDEO PODCAST med THE REPTONES

“Hør om baggrunden for det nye album og meget andet – f.eks. 4 LIVE numre”

Inden vores podcast nestor m.v. Kurt Baagø forlod Side 33 for at rette fokus mod ”Baagø Bhangi Bugalu Beat, mennesker, musik, mig m.m.” var han med i vores lille ”Studie 33” hos fotograf Maria Fremming i Rønnede.

Her var der besøg af Bo Bech og Kim Heibon fra duoen The Reptones, der netop har udsendt albummet ”Painkillers and Wine”, som både Kim Skotte i Politiken, Jan Eriksen i POV International og denne signatur fra Side 33 har kastet endog en del pæne ord efter. En rolig “tekstplade”, der er som skabt til albumformatet.

FOTO: Maria Fremming

De spiller et par numre fra albummet og et par fra bagkataloget, og så fortæller de ellers lidt om baggrunden for at de nu kun er to, fremfor da de startede bandet med seks mand, og om det nye albums tilblivelse og idéerne bag – herunder hvorfor det lige blev så godt, at det var Nikolaj Nørlund, der kom med som producer.  

Så har du 31 minutter og 12 sekunder i overskud, så snyd ikke dig selv for at lytte med her.

Vi kan iøvrigt afsløre, at selvom Kurt Baagø har forladt Side 33, så er det ikke slut med video-podcast – og interview med spændende musikalske mennesker. Bare vent og se!

Leave a Replay

  • Få en banner via “Fællesskabet Side 33”

  • Følg os her

    Vil du være en del af ”SIDE 33"?

    Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.

    Scroll to Top

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.