Livestream hyldest til Carole King’s ”Tapestry”

Lauren

Fotograf: PRESSEFOTO

”Danni Nicholls, Hannah White, K.T. Tunstall m.fl. kan opleves den 23. februar”

I sidste uge kunne man her på siden læse Thomas Vilhelms åbenlyst begejstrede jubilæumsskriv om det der af mange regnes som et de væsentligste singer-songwriter album i musikhistorien – nemlig ”Tapestry” af Carole King.  

Den begejstring deler man også i det britiske musikmiljø, hvor der den 23. februar for blot 5£ kan købes adgang til et once-in-a-lifetime arrangement, hvor 50-årsdagen for Carole Kings uforglemmelige klassiker fejres med en livestream koncert med diverse artister – det hele kurateret af Sound Lounge-protektor og musikjournalist Paul Sexton.

Paul og stedets medejer Hannah White er vært for en track-by-track-fortolkning af dette milepæls album med specielle forestillinger af navne som KT Tunstall, Robert Vincent, Danni Nicholls, Lauren Housley, Mollie Marriott, Hannah selv og mange flere.

Også Danni Nicholls var aktuel i nyhedsstrømme i sidste uge her på siden med en en ny sang og tilhørende video til sangen ”Valentine”, og så er hun jo samtidig en del af det foreløbige program på årets Tønder Festival – hvor det ganske bestemt også ville pryde programmet om Hannah White og Lauren Housley siden blev tilføjet plakaten.

Arrangementet streames via www.thesoundlounge.org.uk


.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.