Lyden af den australske sol på vej mod Danmark!

Sons of the east PRESSE 2

Fotograf: PRESSEFOTO

"Ungt band byder på melodisk folk-rock med vokalharmonier i særklasse"

Hovednavnet Sons of the East er et ungt band fra Australien, der netop har udsendt den særdeles vanedannende og fængende EP ”Burn Right Through”. Tidligere har de udsendt yderligere en EP og et enkelt album, og sammenfattende må det siges, at de lyder mere end bare talentfulde . Det lyder af potentiale til at blive ”the next big thing”.  

Musikken er dog absolut ”down to earth” og man fornemmer næsten den varme australske sommer i deres lysende og behagelige musikalske udtryk, som dog også rummer momentvise anstrøg af melankoli. De topper det hele med nogle vokalharmonier, der nærmer sig et niveau, som man ellers helst skal hedde Crosby, Stills, & Nash for lige at ramme.   

De er på en større – og foreløbig ganske succesfuld Europa turne, og de giver to koncerter her til lands. Først i Odense på Posten den 07.06, og fem dage senere den 12.06 i København. Her har Hotel Cecil dog netop meldt ud at der er tæt på udsolgt af billetter til begivenheden.  

Som opvarmning medtager de nogle andre talentfulde hjemlige musikalske kollegaer i form af den beslægtede duo Amistat, der også har et enkelt album bag sig, og er aktuelle med singlen ”Something Wrong”. Det hele lyder bestemt af et par minderige aftener med dobbelt up-happy hour.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.