Mathilde Falch arrangerer online festival for upcoming artister

image0

Fotograf: PRESSE

Se Mathildes Online-festival mandag og tirsdag via hendes Facebook

Når Do It Yourself entreprenøren number one Mathilde Falch er optaget af en sag, så handles der – det ser man i hendes virke som pladeselskabs-bossen for det hele i eget selskab Just For the Records, som foredragsholder og ambassadør m.v. for Landforeningen Sind, som stifter af refluksfamilie.dk (for forældre til børn, der lider af refluks) og som aktivt medvirkende i den almennyttige forening DE VILDESTE FUGLE, et socialt initiativ, der støtter børnefamilier, der er ramt af alvorlige alkoholproblemer.

Mathilde Falch – foto af Maria Fremming

Nu står hun bag en online festival – der på mandag og tirsdag – sætter fokus på mange af de up-coming navne, som der i endnu mindre grad er fokus på i disse tider, hvor også vækstlaget over dem, og over dem igen, er presset i en musikbranche, hvor uligheden altid har været et vilkår, som alle med stille accept og uden større protest har taget for givet. Måske COVID-19 kan ændre på det? Man har da lov at håbe.

Festivalen kan opleves via www.facebook.dk/Mathildefalch og afholdes over to dage i næste uge – mandag den 13.04 fra kl. 16 til 21.30 og igen tirsdag den 14.04. i tilsvarende tidspunkt.  


Plakaten rummer både kunstnere, der allerede har dokumenteret deres værd på anbefalelsesværdige udgivelser som f.eks. Kajsa Vala, Jonas Schou, Lasse Matthiessen, Søren Manscher, Sofia Hedia  og til en masse spændende kunstnere, der endnu kun har givet smag på talentet via singler eller på LIVE scenerne rundt omkring i landet, da man kunne det.

Så er du nysgerrig på hvad der rør sig lige nu på den danske musikscene – og har du brug for en lille uskyldigt festivalfix så er det altså nu, at du skal slå til.


Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.