Naïve – Nordsø Records – 09.01.20

405A1591

Fotograf: Maria Fremming

”Plade release var et tilløbsstykke og et varmt velkomment comeback”

Der var fuldt tryk på og fyldt til sidste kvadratmeter hos danmarks eneste pladetrykkeri Nordsø Records da Naïve – i den stærke formation Claus Berthelsen, Povl Kristian, Flemming Muus, Peter Michael og Mette Mathiesen – den 09.01.20 holdt pladerelease for deres første album i 25 år. 4 numre fra det fremragende comeback album “Endurance” fik vi live, og så deres gamle “afrikanske” perle “Carry on” med en varmt spillende Mette Mathiesen bag trommerne i absolut hopla.


Musikalsk var det dog det mesterlige “Church With NoCchoir”, der blev højdepunktet sammen med sangskriver og frontmand Claus Berthelsens opvisning i underholdende og vedholdende padling, da guitarist m.v. Povl Kristian løb tør for strøm efter tredje nummer. Hopla nål til Berthelsen, Mathiesen og højt hurra for Naïve. De er tilbage i ny formation og i topform, og bør tage det tomrum, der ligger et sted imellem Love Shop og Gangway.


Hilmer Hassig – der døde ved en tragisk ulykke i 2008 – vil naturligvis for altid være savnet – men det er tydeligt at høre at ånden fra Hassig lever videre i den mesterlige produktion, der er fordelt mellem Povl Kristian og Henrik Balling.

Lad os håbe og krydse fingre for at dette vellykkede comeback, også resulterer i en come-back tour.
Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.