Naïve – Nordsø Records – 09.01.20

405A1591

Fotograf: Maria Fremming

”Plade release var et tilløbsstykke og et varmt velkomment comeback”

Der var fuldt tryk på og fyldt til sidste kvadratmeter hos danmarks eneste pladetrykkeri Nordsø Records da Naïve – i den stærke formation Claus Berthelsen, Povl Kristian, Flemming Muus, Peter Michael og Mette Mathiesen – den 09.01.20 holdt pladerelease for deres første album i 25 år. 4 numre fra det fremragende comeback album “Endurance” fik vi live, og så deres gamle “afrikanske” perle “Carry on” med en varmt spillende Mette Mathiesen bag trommerne i absolut hopla.


Musikalsk var det dog det mesterlige “Church With NoCchoir”, der blev højdepunktet sammen med sangskriver og frontmand Claus Berthelsens opvisning i underholdende og vedholdende padling, da guitarist m.v. Povl Kristian løb tør for strøm efter tredje nummer. Hopla nål til Berthelsen, Mathiesen og højt hurra for Naïve. De er tilbage i ny formation og i topform, og bør tage det tomrum, der ligger et sted imellem Love Shop og Gangway.


Hilmer Hassig – der døde ved en tragisk ulykke i 2008 – vil naturligvis for altid være savnet – men det er tydeligt at høre at ånden fra Hassig lever videre i den mesterlige produktion, der er fordelt mellem Povl Kristian og Henrik Balling.

Lad os håbe og krydse fingre for at dette vellykkede comeback, også resulterer i en come-back tour.
Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

  • Kun kr. 33 pr. dag for en reklameplads her på siden!

  • Vil du være en del af ”SIDE 33"?

    Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.

    Scroll til toppen

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.