Notodden Blues Festival præsenter imponerende 2021 program

Chuck Berry Tribue af Sven Levandowsky (33)

Fotograf: Sven Levandowsky

"Mike Andersen på plakaten med blandt andre George Thorogood og Jimmie Vaughan"

Der er stadig lang tid til næste år – og ingen ved endnu om der bliver festivaler næste år – MEN – lad os nu håbe at verden vinder kampen imod Corona og at vi til den tid igen i samlet flok kan nyde musik – også mange mennesker samlet på et sted.

Nu har den store og anerkendte norske Notodden Blues Festival i hvert fald lagt ud med et foreløbigt program man roligt kan gå og glæde sig til længe – og det endda med et markant dansk islæt. Mike Andersen er nemlig på plakaten og giver koncert både solo og med band.

Fra USA kommer de fantastiske Vintage Trouble, Shemekia Copeland samt legenderne George Thorogood & The Destroyers og Jimmie Vaughan.


Men hjemlandet Norge står nu heller ikke tilbage for at levere forventede højdepunkter når navne som Henning Kvitnes, CC Cowboys, Dance With A Stranger, Di Derre (feat Jo Nesbø) og Claudia Scott indtager scenen.

Festivalen afholdes i dagene 5.-8. august 2021 og afholdes i Notodden, der ligger lidt over 100 km fra Oslo. Den har været afholdt side 1998, og er med plads til omkring 25.000 en af Europas største festivaler med fokus på bluesmusikken. Men som programmet afspejler er den ikke ’bare’ blues, men også noget der bare ligner eller har rodnettet til den håndholdte musik i orden.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.