Rocken lever på Jelling Musikfestival

Pretty Maids fra 1983 til 2018 Fotograf Henrik Hildebrandt (35)

Fotograf: Henrik Hildebrandt

“Ronnie Atkins gør opsigtsvækkende comeback på Tung Torsdag”

Tirsdag offentliggjorde Jelling Musikfestival yderligere 26 navne til et i forvejen ganske stærkt og bredt orienteret line-up. Duran Duran, og Minds of 99 står øverst på plakaten. Jeg kender en del, der ville sætte et helt andet navn op i den del af plakaten – RONNIE ATKINS.

Festivalen har nemlig offentliggjort ham som en del af deres ”Tung Torsdag”, der i forvejen havde stærke kort som Skagarack + Finnegans Hell (S) + Skullclub på programmet.

Et nærmest sensationelt comeback, og en drøm for mange hardrock fans, der ikke har kunne få bekræftet om det nogensinde igen blev muligt at opleve Ronnie Atkins på en scene igen. En scene han har været konge af i 40 år i front for Pretty Maids.  

Ronnie Atkins kæmper nemlig fortsat med en alvorlig og livstruende kræftdiagnose, men har altså nu fundet mod og kræfter til at træde ind på hjemmebanen i Jelling ledsaget af et nyt band, og to stærke solo album i ryggen.

For mens sygdommen og corona perioden gjorde at Pretty Maids måtte sættes på stand-by, samlede han sin tilbageværende energi om at skrive nogle mere personlige og reflekterende hardrock sange. Det første solo album ’One Shot’ udkom sidste år, og blev fulgt op af den akustiske EP “4 More Shots”, og den 26. marts kommer så det andet soloalbum ”Make It Count”.

Nedtællingen til årets både mest og mindst ventede comeback er startet! Der er ikke offentliggjort andre koncerter med Ronnie Atkins og stadig ingen med Pretty Maids. Så indtil videre er dette en ægte “one shot” begivenhed.

“Looking forward to perform in my so to speak own backyard when me and my band hit this years JELLING MUSIK FESTIVAL on May 26.

The band line up will be: Chris Laney (Guitars) Rob Marcello (Guitars) Pontus Egberg (Bass) Morten Sandager (Keyboards) Allan Sørensen (Drums ) Linnea Vikström Egg (Backing vocals )

Can’t wait to hit the stage with these guys and rock with YOU!!!

Ronnie Atkins via egen Facebook side.  
Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.