Så er der ROCK on Truck – bragt ud til folket

lastbil

Fotograf: PRESSEFOTO

”Superloader giver hele 8 mini-koncerter den 29.05.20”

Hvad filan gør man når man ikke kan spille live og give “rigtige” koncerter – eller holde en stor pladereception for den plade man endelig har fået færdig – fire år efter debuten?  

Ja, man udsender først en effektiv og hårdtslående single – ”A Restless Soul” – som bare brager igennem ved første lyt, og bør tænde mange glubske rockhjerter, der før er blevet ramt af lyden af f.eks. Foo Fighters, Queens of the Stone Age og D-A-D – og så hyrer man en truck, til at køre landet rundt – og hvorfra man fra ladet kan nå at spille hele otte mini koncerter på en dag.  

Debutpladen viste bestemt kvaliteter – men også lyden af et band uden den helt tydelige personlighed. Den personlighed har de så ramt med den nye single. Det er no-nonsense rock direkte fra hjertet – leveret af  et band, der tydeligvis mere end brænder for deres gesjæft. De emmer af energi, fandenivoldskhed og passion.

Efter debutudgivelsen ”Travel in Time” i 2016 turnerede Superloader stort set uafbrudt i to og et halvt år. Også syd for grænsen havde publikum armene i vejret over bandets energiske liveoptrædener – og deres vildskab og spilleglæde rygtedes hurtigt i den tyske musikbranche, blandt andet på gangene hos NoCut Entertainment, som Superloader nu har indgået en pladekontrakt med.

Derfor har bandet brugt to og en halv måned i Hamborg for at indspille det kommende album, der får titlen ”Restless Souls”.

Under indspilningsprocessen flyttede hele bandet til et hus i et industrikvarter i Hamborg, tæt på Chameleon Studios. Et legendarisk studie, hvor bl.a. Deep Purple har indspillet næsten alle deres udgivelser.

Pressefoto

Om den aktuelle single udtaler bandets frontmand Bjørn Poulsen

”Sangen er essensen af, hvorfor vi gør, hvad vi gør. Hvorfor spiller vi massevis af koncerter, sover i tourbusser og på billige hoteller, kører hundredvis af kilometer på landevejen og går glip af at se familier og venner? Vi gør det fordi vi ikke kan lade være. Vi er alle fem rastløse rock n’ roll sjæle”.

Og er man ligesom Side 33 bare så LIVE sulten – og ikke mindst efter ROCK, der mere end rykker, så er muligheden der altså i morgen, hvor Superloader ved hvert stop spiller fire numre, naturligvis inklusiv den nye single.

Det hele starter kl. 10 i Ebeltoft – og så kører de ellers videre efter følgende program, der løbende opdateres via gruppens Facebook side, da der i skrivende stund stadig er uafklarede forhold omkring deres optæden i Vejle og/eller Horsens.

12:30 Vejle/Horsens

14:00 Aarup – Assensvej 56, 5560 Aarup

15:00 Odense – Tobovej 30, 5690 Tommerup

17:45 Greve – Skovbo Allé 3-37, 2670 Greve

19:15 Allerød – Bjergvej 10, 3450 Allerød

20:30 Hvidovre- Strøbyholm 33, 2650 Hvidovre

Og så slutter de af i Hårlev kl. 22.00.

Side 33 hopper naturligvis med på vognen undervejs, og vil efterfølgende komme med en billedreportage og stemningsrapport – og når vi i morgen præsenterer en ny SIX-PACK videopakke med alt godt til weekenden vil den selvfølgelig indeholde den helt nye video til “A Restless Soul”

Indtil da kan man varme op med en af de “gode gamle” fra debutalbummet :

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.