Så kan helvede bryde løs med bredt orienteret program

Uffe Lorensen & Lydsyn af Thomas Rungstrøm Gimle (15)

Fotograf: Thomas Rungstrøm

”Copenhell fuldender deres program med blandt andre Lydsyn, Alestorm, URNE og Thunder"

Nu ved alle længselsfulde rockhjerter helt præcist hvad der er at glæde sig til om 71 dage når Copenhell igen afvikles efter to års ufrivillig pause.

Lydsyn, Alestorm, URNE og Thunder og mange andre har sluttet sig til den mest stjernespækkede opstilling af bands nogensinde på COPENHELL.

Samtidig er det nok det bredest orienterede program nogensinde. Der er kort sagt noget for alle der elsker den hårde og tunge – og skal vi ikke bare skrive det – EVIGT UNGE musik!

Festivalen afvikles i perioden 15. – 18. juni 2022 på Refshaleøen, og byder på en bred vifte af musikgenrer, lige fra crossover-thrash, hard rock, heavy metal, stoner og sludge til alternativt metal, piratmetal, psyc-rock, og post-apokalyptisk metal.  

De øverste navne på plakaten kender de fleste jo nok – METALLICA – KISS – IRON MAIDEN – JUDAS PRIEST – D-A-D – KORN – MERCYFUL FATE – MASTODON – DIZZY MIZZ LIZZY, men i laget nedenunder er der nu mindst lige så mange gode årsager at finde til at gå en tur igennem helvedesporten sammen med.

Udover de fire nævnte nye tilføjelser skulle navne som THE HELLACOPTERS – MYRKUR – THE PRETTY RECKLESS – VOLA – THUNDERMOTHER – SØREN ANDERSEN helt uden tvivl være en sikker del af min personlige Top 10 af ’Must see / Check it out’ navne på årets festival. Se aktuelle og officielle videoer med alle de navne nedenfor .

Thundermother – Foto: Maria Fremming

Det fulde program kan du finde på copenhell.dk. Alle billetter – på nær børnebilletter (4-dagsbillet, til torsdag, eller til fredag) – er dog allerede UDSOLGTE.

Børnebilletter til Copenhell tænker du måske! Jo, den er god nok, og festivalen har i den forbindelse skrevet fornuftige ord omkring, hvorfor børn naturligvis også er velkomne på landets på en gang måske vildeste og alligevel mest fredelige festival.

”Børn i selskab med voksne har altid været meget velkomne på COPENHELL – og det er de fortsat. Fra COPENHELL 2020 har vi indført nye børnebilletter, som giver børn mellem 2 og 12 år adgang til festivalen (børn under 2 år kommer ind gratis). 75 procent af børnebilletternes pris bliver doneret til Foreningen Grønlandske Børn (www.fgb.dk), der arbejder for at skabe en tryg barndom og en god fremtid for grønlandske børn og unge. Børn får samme type armbånd påsat som den voksne, der ledsager dem”

COPENHELL arbejder ud fra tanken om, at børns forældre og værger ved, hvad de individuelt kan klare af indtryk på en vild festivalplads, og at vi ikke behøver at opstille faste regler for børns færden på festivalen”

Der er naturligvis derudover fra festivalens sidde angivet en række faste anbefalinger omkring tid, områder, osv. for børnene og deres forældre.

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.