Shanna Waterstown – Underværket Randers – 08.11.19

Shanna af PEP

Fotograf: Poul Erik Pedersen

”Alle blues-diva krav blev opfyldt"

Den amerikanske blues sangerinde Shanna Waterstown har flere gange før begejstret på dansk grund, og to gange har hun tidligere gæstet Randers. Fredag var hun så tilbage sammen med sit bundsolide blues-band, og hun fik overfor Side 33’s udsendte stemningsrapportør Poul Erik Pedersen nok engang understreget, at hun er udstyret med en stemme, der hører hjemme hos en sand blues- and soul diva. Shanna Waterstown er passioneret, professionel, musikalsk og man bliver kort sagt ret let betaget af denne varme, sensuelle, kraftfulde og autentiske vokal.

Publikum lod sig da også rive med, og kunne samtidig især nyde at guitaristen Jay Gogan fik lov til at vise nogle af sine evner på den seksstrengede i en koncert, der foldede sig ud som en veltilrettelagt rejse ned gennem bluesmusikkens mange mysterier og magiske kringlekroge.  

Højdepunkter var der således så rigeligt af – f.eks. ”Crying Swamp Mud Mama’s Kitchen”, ”Let Me Love You Baby” og ”Hound Dog Blues” – og der var en afstemt variation mellem fortolkning af klassikere og hendes egne kompositioner .

Da det sidste toner fra ekstranummeret ”Every Day I Have The Blues God” var publikum for længst erobret, og kunne tage glade hjem med en følelses af at havde oplevet en koncert i absolut international top-klasse.

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.