SHE TRIO – “As Simple As That”

Fotograf: Album Cover

“Som et wellness ophold i Jazzland med swinggerninger”

She Trio består af tre etablerede og rutinerede musikere – Sanne Graulund (vokal, piano, harmonika), Eva Malling (bas) og Benita Haastrup (trommer, perkussion) – og de forstår i den grad at sætte både swing og stemninger på vokaljazz dagsordenen.  

12 velfungerende originale sange, 8 skrevet af Graulund, 3 af Malling og et enkelt af Haastrup er både behageligt og brugsklart selskab fra første mørke tone i det pragtfulde åbningsnummer ”As Simple As That”.  Et nummer, hvor bas, piano og en moden engleblid vokal virkelig omfavner og kærtegner øregangene, som et svøbende startskud på et berigende wellness ophold i jazzland.    

Et ophold, der også rummer plads til det rytmiske og drilsk dansable – ikke mindst i ”F.O.M.O” – der swinger melodisk og groovy, og har en markant gæsteoptræden fra baryton saxofonisten Pelle Fridell, der glimrer med par übercool varmblodige soloer.

Det er albummets mest up-tempo nummer, sammen med den solrige ”Melody Of Spring”, der med en kilden karnevalsstemning virkelig er vital wellness for både puls og patina.  Og når det så ovenikøbet løftes, af at Mathias Heise gæster med sit enestående melodiske spil på mundharmonika, så ved vi nok at der ingen grund til at rejse videre til Rio. Vi  bliver i det gode selskab med She Trio.

Ikke mindst fordi de har andre musikalske triumfkort at spille ud.  De fleste holdt i et tempo og i arrangementer, der sikrer, at man forholdsvis risikofrit kan sætte dette album på som soundtracket til en god middag eller en hyggelig stund i venners lag.

Der er nemlig mere balsam end brandbart materiale i numre som ”Greedy and Small”, ”5 O`clock”, ”Hopeless devoted to me” og ”New Years Eve” – og det sikrer albummet en stabil og sund hvilepuls.

Ekstra stemningsfuldt – nærmest lidt filmisk – bliver det i numre som ”Enrico Paludan” og ”Final proper night”. Sidstnævnte – en lille melodisk og rytmisk perle – tilført en henførende harmonika, der gør at nethinden skaber billeder af Lady & Vagabonden komme løbende forbi til et ekstra måltid udenfor Disneys Juleshow sæsonen.

Men She Trio er nu mere end et ekstra måltid. Det er en veltilberedt jazz menu. Disse tre kvinder kan deres kram, og får deres dygtige gæster – udover de allerede nævnte – Gustav Ljunggren, Kaare Munkholm, Gunnar Halle, og Kristian Jørgensen – til at krydre maden på en smagfuld facon, som ikke stjæler billedet.

Udgivelsesformat: CD/Digital
Udgivelsesdato: Marts 2019
Label: Say Yes Music
Genre: Vokaljazz

Leave a Replay

Fotograf: Album Cover

Udgivelsesformat: CD/Digital
Udgivelsesdato: Marts 2019
Label: Say Yes Music
Genre: Vokaljazz
  • Få en banner via “Fællesskabet Side 33”

  • Følg os her

    Scroll to Top

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.