Side 33’s guldkorns guide

TF 18 Madeleine Glindorf Photography Stemning

Fotograf: Madeleine Glindorf

”Tønder Festival dækker måske bredere end nogensinde i år”

Om præcis en måned kan man se tilbage på en afsluttet Tønder Festival. Og lur os om ikke der har været hård konkurrence om de helt store øjeblikke.

Festivalen har i år valgt at det er programmet, der samlet set er stjernen, og ikke enkelte store velkendte navne. Så udover John Prine, The Savage Rose og Niels Hausgaard og udvalgte Tønder gengangere befinder mange artister sig måske lidt i neutral zone for de fleste. Men det betyder ikke at kvaliteten er mindre.
For en ting er sikkert efter at have luret i programmet – man kan slet ikke nå at gribe alle guldkorn. Men der vil være dem, som vi vil kraftigt vil anbefale at man så vidt det overhovedet er muligt bare ikke misser at få med på oplevelseskontoen.

Anbefalingerne er rent faktisk mange, og vi vil komme ind på en del inden festivalen via opslag her på siden. Den første vi vil sætte et af de helt store krydser ud for er Gregory Alan Isakov, der optræder fredag den 23.08. Han er født i Sydafrika, men i dag bosat i Colorado USA. Han har udgivet fem album – med besnærende lavmælt melankolsk indie-folk af den slags, der øger risikoen for gåsehud og sågar våde øjne betragteligt. Øjenvidneberetninger fra hans tidligere besøg her til lands peger kun i retning – BE THERE!

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.