Smag på livet med People Like Us

People Like US

Fotograf: PRESSEFOTO

”Lavere pris og plads til flere ved eksklusiv mikro-koncertserie i KBH”

-Vi tørster efter fællesskab og fysiske kulturoplevelser, ovenpå de seneste måneders lukning af barer og spillesteder!

Sådan er den klare melding fra de gode folk bag Ølbaren People Like Us på Jagtvej i KBH – i daglig tale bare PLU Bar.

Men at verden aldrig står stille og den ikke sådan lige lader sig planlægge er deres kommende koncertserie et godt eksempel på. Først skulle det være et virkelige eksklusivt arrangement for de MEGET FÅ – og koncerten i morgen med Kirstine Stubbe Teglbjærg var således oprindeligt planlagt efter og tilpasset til forsamlingsforbuddet på 10 personer. Derfor var der sat 7 billetter til salg af kr. 650, der inkluderede en mini-koncert, ølsmagning og andet mundgodt.

Det koncept er der nu lavet om på , da det det lovlige og forsvarlige antal gæster jo som bekendt er ændret. Så der bydes stadig på unikke koncertoplevelser og ølsmagninger m.m. i den kommende tid – men nu til en langt billigere pris – og som en mulighed for en del flere.

Det er stadig helt intimt og det er stadig siddende, men der er nu 30 billetter i salg pr. koncert til en pris af blot 50 kr. pr. koncert. Billetkøb sker ved at sende mail til: billetplu@peoplelikeus.dk – eller ved dørsalg hvis der er ledige pladser tilbage. Alle mini-koncerter afvikles i tidsrummet mellem kl. 21 – 22, og vil have en varighed af cirka 35 minutter. Baren vil efterfølgende have åben indtil kl. 24.

Første omgang i koncert serien er altså i morgen fredag den 19.06 med den altid spændende artist – Kirstine Stubbe Teglbjærg – der efter markante år med Blue Foundation i 2013 udgav sit første – og desværre hidtil eneste soloalbum ”Hamskifte”. Samme år fortolkede hun Lars H.U.G. ”Hvor går vi hen?” på det vellykkede hyldestalbum til dansk musik med titlen ”Gi’ et nummer, som musikmagasinet GAFFA udgav i anledning af deres 30-års jubilæum. Begge album, som det er helt umulige ikke at vende tilbage til med mellemrum, og nye indtryk til følge.


Siden har Kirstine Stubbe Teglbjærg været en af kvinderne bag det levende og innovative projekt HUN SOLO, hvis ambition er at præsentere et mangfoldigt udvalg af de mange spændende, unikke og ekstremt kompetente kvindelige kunstnere, der findes rundt om på de danske musikscener. Målet er at fejre og vise en nuanceret diversitet af udtryk og lade smukke, vilde, stærke, sensuelle, sårbare og seje kvinder udfolde deres fortællinger med power, integritet og høj kvalitet.


Skal vi ikke bare sige at det hidtil er lykkedes mere end godt, og at rækken af kunstnere der har været en del af projektet, rent faktisk er en trup så stor og talentfuld, af selv vores nye landstræner i herrebold Kasper Hjulmand må blive grøn af misundelsen over sådan et udvalg.

Rent faktisk er der over 70 kunstnere tilknyttet HUN SOLO, og man kunne f.eks. stille et mere end velspillende hold med disse 11 i startopstillingen:

Angående Mig – Annika Aakjær- Elisabeth Gjerluff Nielsen – GRETA – Gurli Octavia – Kajsa Vala – Kira Skov – Lydmor – Pernille Rosendahl – Penny Police – Randi Laubek.

Senest har Kirstine Stubbe Teglbjærg dog sammen med det ungarske band BELAU udsendt den smukke single ”Rapture”, som hun på PLU Bar vil give en verdenspremiere på LIVE!


Jo tak – det er godt selskab – og sådan er det også med PLU Bar – som med rygstøtte fra Mikkeller-stifteren Mikkel Bjergsø åbnede dørene op tidligere i år. 85% af de ansatte i organisationen People Like Us har psykiske diagnoser såsom autisme, ADHD, PTSD og depression – og det er således ikke en bar og et bryggeri, som så mange andre, men et ganske meningsfuldt – og smagfuldt – projekt med socialt ansvar, som indgangsnøgle.

Man kan vel sige at PLU Bar understreger, at der ikke er mange grunde til ikke at have smag på livet – slet ikke hvis der også er et godt soundtrack til. Den er vi helt med på her på SIDE 33.

Programmet på PLU BAR er efter morgendagens koncert som følger:

25. juni: Ring Them Bells

26. juni: Camilla Munck

3. juli: RebekkaMaria

15. august: AyOWA

27. august: Julie Maria

OBS: tilrettet 18.06.20 kl. 12.19 pga beklagelig indholdsmæssig fejl i version 1.

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.