SmukFest lægger op til offensiv onsdag

VOLBEAT af MF

Fotograf: Maria Fremming

"Volbeat, Iggy Pop og Lisa Stansfield er tilføjet programmet"

Smukfest arbejder de hver dag i håbet om, at vi til august er kommet på bagkant af Coronakrisen og sammen trænger til og har brug for at holde en god og varm festival i Dyrehaven i Skanderborg. Programmet for onsdags- og lørdagsprogrammet på årets SmukFest fik sig derfor i dag lidt at en saltvandindsprøjtning med dagens fire tilføjelser.

Volbeat, Iggy Pop og Lisa Stansfield sikrer pludselig festivalen alle tiders mulighed for at levere en ret så offensiv onsdag – når de sammen med de tidligere offentliggjorte udenlandske navne den dag – Sister Sledge og Lewis Capaldi – forhåbentligt sætter festivalen igang med et bredt lydende brag.
Lørdag der i forvejen havde Gavin DeGraw og Kraftwerk, som de udenlandske trækplastre har fået tilføjet selveste fusionsjazz-ikonet Herbie Hancock, der iøvrigt også er programsat til årets Copenhagen Jazzfestival.


Festivalen mangler nu kun at præsentere omkring tyve navne til musikprogrammet i skoven, heraf en enkelt international headliner. De sidste navne følger frem mod midten af maj. Der er udsolgt af partout billetter – men der er i skrivende stund stadig endagsbilletter til såvel onsdag som lørdag.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

  • Kun kr. 33 pr. dag for en reklameplads her på siden!

  • Scroll to Top

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.