SmukFest lægger op til offensiv onsdag

VOLBEAT af MF

Fotograf: Maria Fremming

"Volbeat, Iggy Pop og Lisa Stansfield er tilføjet programmet"

Smukfest arbejder de hver dag i håbet om, at vi til august er kommet på bagkant af Coronakrisen og sammen trænger til og har brug for at holde en god og varm festival i Dyrehaven i Skanderborg. Programmet for onsdags- og lørdagsprogrammet på årets SmukFest fik sig derfor i dag lidt at en saltvandindsprøjtning med dagens fire tilføjelser.

Volbeat, Iggy Pop og Lisa Stansfield sikrer pludselig festivalen alle tiders mulighed for at levere en ret så offensiv onsdag – når de sammen med de tidligere offentliggjorte udenlandske navne den dag – Sister Sledge og Lewis Capaldi – forhåbentligt sætter festivalen igang med et bredt lydende brag.
Lørdag der i forvejen havde Gavin DeGraw og Kraftwerk, som de udenlandske trækplastre har fået tilføjet selveste fusionsjazz-ikonet Herbie Hancock, der iøvrigt også er programsat til årets Copenhagen Jazzfestival.


Festivalen mangler nu kun at præsentere omkring tyve navne til musikprogrammet i skoven, heraf en enkelt international headliner. De sidste navne følger frem mod midten af maj. Der er udsolgt af partout billetter – men der er i skrivende stund stadig endagsbilletter til såvel onsdag som lørdag.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

  • Kun kr. 33 pr. dag for en reklameplads her på siden!

  • Vil du være en del af ”SIDE 33"?

    Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.

    Scroll til toppen

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.