Smukfest – Skanderborg – 03.08.2023

Peter Sommer Smukfest af Steen Madsen (4)

Fotograf: Steen Madsen

"Et Hav af muligheder i Sommer landet"

Selv uden tv-2 på scenen blev det en dejlig torsdag i Bøgeskoven. Regnen faldt stadig vedholdende og ustabilt, men musikken og dens publikum rejste sig alligevel og sejrede rundt om på de forskellige scener på festivalen.

Benjamin Hav skulle have haft mere plads til de store armbevægelser og et imponerende talstærkt publikum, men ellers var det bare at glæde sig over følelsen over at tage 2000 meter i frit fald, mens man kunne nyde en Sommer, der bare bliver smukkere med tiden, alt imens JJ. Paulo greb selve nuet, og satte en ny og berigende musikalsk dagsorden, der rækker længere end man kunne se for frodige træer.

Der var fest, farver, finurligheder, fantasi, finesser, og frækheder i luften, og følelsen af 2000 meter i frit fald. Dette var lydsynet af et musikalsk firkløver, der giver håb.

Det samme kan måske ske i dag fredag, hvis du f.eks. vælger at lade musiksjælen vandre fordi de scener hvor Prisma, Patina, Ameli Dot og Eee Gee optræder.

Samlet smukfest reportage følger mandag. Indtil da, så følg os på Instagram side33musik, hvor der løbende bliver lagt stories op.

Peter Sommer

Katinka Band

Benjamin Hav & Familien

JJ Paulo

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.