Steel Panther – Amager Bio – 26.01.20

DALLE photo agency - Photographer Henrik Hildebrandt 
Denmark Phone Nr. 004528398060. 
----------------------------------------------------------------------------------------------

Steel Panther  Live in Copenhagen - Denmark 

Steel Panther is an American rock band from Los Angeles, California, mostly known for their profane and humorous lyrics, as well as their exaggerated on-stage personae that reenact the stereotypical "glam metal" lifestyle.

Michael Starr
Satchel
Lexxi Foxx
Stix Zadinia

Their fifth album Heavy Metal Rules was announced in July of 2019, and scheduled for a September 27, 2019 release. The music video for the first single from the album, "All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)", debuted on July 8, 2019. The second single titled, "Always Gonna Be a Ho", was released on August 9, 2019. The third single "Gods of Pussy" was released on September 6, 2019.

Fotograf: Henrik Hildebrandt

"Party rock for fuld potens"

Steel Panther spillede for en totalt udsolgt Amager Bio, og det var det unge publikum, som var kommet for at se dette udstyrsstykke af et comedy-hard-rockband, der er en parodi på 1980’ernes glam metal-livsstil, og som siden 2009 har udgivet fem album. Side 33 havde fotograf Henrik Hildebrandt og stemningsrapporter Belinda Hildebrandt afsted – og her kan læses resultatet af deres underholdende søndag aften.

Missionen var klar fra start. Det var festen, der var i højsædet. Det er pik og patter, røv og nøgler, biler og sprut – der er benzinen i den musikalske udladning, der mere end hørmer af Mötley Crüe og LA’s Sunset Strip.    

Publikum fik hvad de kom for. Og comedy-rock eller ej. Det er dygtige musikere på scenen, og de fanger deres publikum med velplacerede platheder og sjofle bemærkninger. Ordet FUCK er nøgleordet i kommunikationsformen – men det tænder publikum, herunder også en del kvinder, der virkede til at få det godt varmt under koncerten. Ihvertfald opstod der hos en del af dem et behov for at smide trøjer undervejs, hvilket de bestemt ikke hørte noget for hos den resterende del af publikum.

Bliver det for plat – nej da – for det er præcis præmissen til en Steel Panther koncert – en del af spillet. Det er lir’ – det er en leg – og det er effektfuldt.  For bandet kører showet hjem visuelt på gennemført dårlig smag i parykker, spandex-bukser og 80’er attituder om sex, drugs & rock & roll. No shit Sherlock!


Men for os der HAR set Van Halen, Bon Jovi, Whitesnake, Mötley Crue, Poison & Guns´N ´Roses er det mest af alt bare sjovt og god underholdning at se Steel Panther. De gør det fantastisk, men der er ikke ligefrem noget nyt under solen. Til gengæld er det en fest at se, at de virkelig formår at fange det unge publikum, som aldrig har set de gamle bands i virkeligheden.

Et ungt og for manges vedkommende 80’er udklædt publikum var bare med fra start til slut, hvor Steel Panther sluttede det ordinære sæt med at spille det der nærmest er blevet deres signatursang “Death to All but Metal”.


Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.