The Minds of 99 annoncerer arena tour

NO0A0032_madeleineglindorf

Fotograf: Madeleine Glindorf

”Januar og februar 2022 byder på seks koncerter landet rundt”

Om bare 11 dage – den 11. september 2021 – går The Minds of 99 på Danmarks største scene i Parken i København for at spille foran omkring 48.000 tilskuere. En udsolgt koncertbegivenhed som bandet har måtte vente hele 2 år på at kunne gennemføre. Det er kun sket en enkelt gang før, at et dansk band har fyldt nationalarenaen – sidst var det Volbeat – og det bliver første gang i historien, at et dansksproget band opnår denne imponerende bedrift.

Side 33 ser naturligvis frem til at dække begivenheden i Parken.

Skulle du ikke have nået at sikre dig billet – eller foretrækker du bare det indendørs koncertformat – så bliver der i starten af 2022 nu muligheder for at se The Minds of 99 seks steder rundt i landet. De har netop annonceret deres kommende ”Infinity Action” tour, og den vil blive den hidtil største i bandets ellers allerede ganske imponerende historie.

”Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i 2 år! Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live vores musik lever allermest og det er dér sangene for alvor giver mening. Udover det så skal livemusikken som helhed i gang igen og det vil vi fanme gerne med til. Vi savner landevejen utroligt meget.” – udtaler Niels Brandt

Infinity Action Tour:

Fredag 21. januar: Arena Næstved, Næstved

Lørdag 22. januar: Jyske Bank Arena, Odense

Torsdag 27. januar:  Jyske Bank Boxen, Herning

Fredag 28. januar: Royal Arena, København

Torsdag 3. februar: Gigantium, Aalborg

Fredag 4. februar: Ceres Arena, Århus

Det officielle billetsalg starter den via Ticketmaster den 3. september 2021 kl. 10.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.