Tønder Festival ’darling” på eksklusiv danmarksturne

Tønder_Dag_4 (244)

Fotograf: Brian Selander

”Irish Mythen giver hele tre koncerter i Danmark i denne uge"

Hvis man de senere år har været på Tønder Festival – så vil man nok vide, at et af de navne der har været ”Talk of the Town” har været den irskfødte men i Canada bosiddende artist Irish Mythen.  

For hun har en udstråling og karisma, der vel kun matches af hendes vokal og hendes historierige sange. Det er kort sagt folk music, der samler festen, det fanden-i-voldske og det fængende folkeoplysende.

Hun har efter sigende i weekenden igen overbevist ved en udsolgt koncert i Schweizerhalle i Tønder og i dag den 5. oktober drager hun så mod Ribe, hvor hun spiller i Quedens Gård.

Herefter holder hun et par dages fri inden hun kommer på Richter Roots i Gladsaxe/Søborg på torsdag den 8. oktober, og dagen efter på Magneten på Teaterøen i København. Sidstnævnte koncert er allerede udsolgt.

Så trænger du til at blive blæst bagover, af en artist, der hver gang kommer langt ud over scenen med personlighed, humor, gode sange og en stor kærlighed til Danmark – ja, så er det med at få købt billet til Ribe eller Richter og komme afsted til den type koncert , der i disse koncerttrange tider må betegnes som en decideret unik mulighed for at opleve en ret unik og særegen kunstner – der nok er god på plade – den seneste er “Little Bones” (2019) – men i den grad folder hele spektret ud når hun står på en scene.       

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.